Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az Anomaly Defenders

Az új játékban ezúttal az idegenek bolygóját kell megvédenünk az emberek támadásától.

2014.04.05. 10:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 11bit Studios bejelentette, hogy új játékon dolgozik, amely az Anomaly Defenders címet viseli és értelemszerűen az Anomaly széria új epizódja lesz. Az első játék, az Anomaly: Warzone Earth még 2011-ben jelent meg (majd később egy kiegészítőt is kapott), története pedig idegen űrhajók landolásáról szólt, amelyeket nekünk kellett felderítenünk. Játékmenete a hagyományos várvédős játékokra épült, de fordított felállásban. Tavaly tavasszal érkezett meg a folytatás, az Anomaly 2, amelyben már az idegenek által leigázott Földet kellett valahogy visszahódítanunk.
Az új játék ismét csavar egyet a történetet, ugyanis ezúttal már nem az emberek hadseregeit vezethetjük győzelemre, hanem az idegenekét. A Föld sikeres visszahódítása után az emberiség azonnal ellentámadásba lendül és az idegenek bolygóját veszi célba. Mi ezúttal az ő támadásukat igyekszünk majd visszaverni az idegenek oldalán.
A fejlesztők a játékmeneten is csavartak egyet, így ez most egy fordított vártámadós játék lesz (az első két részben ugye támadnunk kellett a várakat, nem megvédenünk), vagyis egy klasszikus várvédős alkotás (még ha a fejlesztők szigorúan ki is kötötték, hogy ilyen játék még sosem készült korábban...). Összesen 24 pályát kell majd teljesítenünk, amelyeken nyolc különböző toronytípust vethetünk be, ezeket pedig számtalan módon fejleszthetjük is. Okosan kell majd taktikáznunk, mivel nem minden torony lesz hatásos minden ellenséges egységgel szemben.
Az Anomaly Defenders a tervek szerint még a tavasz folyamán meg fog jelenni PC-re és mobileszközökre. ■

Anomaly Defenders
A legutóbbi Anomaly Defenders cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.