Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Endless Legend

Bemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciója

Az fantasy stratégia harmadik frakciója a Broken Lords.

2014.04.05. 16:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Amplitude Studios a napokban bemutatta készülő új fantasy stratégiájának harmadik frakcióját, amely a Broken Lords névre hallgat. Az Endless Legend egy körökre osztott fantasy stratégiai játék lesz, amely első ránézésre le sem tagadhatná a hasonlóságot a Civilization vagy a Warlock szériával. A történet egy mindent elpusztító fagy után játszódik, amelyet csak néhány kisebb csoport él túl. Hogy újra felépítsék civilizációjukat, nem csupán a szokásos szükségletek kielégítésére kell odafigyelniük, de meg kell küzdeniük a többi néppel is. Ebben a seregek és a mágia egyaránt a segítségükre lehet.
A fejlesztők korábban már bemutattak két választható népet (a várható nyolcból), a Vaulterst és a Wild Walkerst, most pedig leleplezték a harmadikat, a Broken Lords névre hallgató frakciót. A Vaulters csapatokra fejlett technológia, teleportálható seregek, jól megtervezett erődítmények és különleges fagy-ellenállás jellemző.

Ezzel szemben a Wild Walkers egységek szinte láthatatlanná tudnak válni a természetben és kiválóan támadnak távolról.

A harmadik fél, a Broken Lords az eddigi legkülönösebb nép, ők ugyanis vámpírok, akik ugyan nagy tudású lovagok, de csak a mások pusztulása révén maradhatnak életben. Céljuk, hogy mágiával megtörjék ezt az átkot.

Az Endless Legend játékmenet a hatszögekre osztott világtérképen körökre osztva zajlik, megspékelve a felfedezést új technológiák kifejlesztésével, egységeink folyamatos fejlesztésével, valamint mágiával.
A játék korai változata hamarosan elérhető lesz a Steamen keresztül, de a végleges változat egyelőre nem rendelkezik premierdátummal. ■

előző
következő
Bemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciója
Bemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciójaBemutatkozott az Endless Legend harmadik frakciója
Endless Legend
A legutóbbi Endless Legend cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.