Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Alien: Isolation fejlesztői napló a hangokról

A Creative Assembly is jól tudja, a jó horrorjátékok egyik titka a hanghatásokban rejlik. Erre ezért külön odafigyelnek.

2014.04.08. 17:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban új fejlesztői naplót mutatott be a Creative Assembly, amelyben az őszre várt Alien: Isolation egyik fontos elemét, a hangokat veszik górcső alá. Mint minden jó horrorjátékban, itt is komoly figyelmet kapnak a különféle hanghatások és természetesen a zenék.
"A hangoknak kulcsszerepe van a játékunkban, hiszen a sötétben rejtőzve gyakran csak az segíthet a túlélésünkben, amit hallunk." - nyilatkozta Al Hope, kreatív vezető.
A video tanúsága szerint nem csupán a különféle hanghatásokra, de a roppant autentikus zenei aláfestésre is nagyon nagy hangsúlyt fektetnek, azok a rövid részletek, amelyeket hallhatunk, mind nagyon jól visszaadják az 1979-es Alien mozi utánozhatatlan hangulatát. A hangulatot pedig még tovább fokozza, hogy a moziból ismerős eredeti hanganyaghoz is hozzáférnek a fejlesztők, így ezek a játékban is visszaköszönhetnek majd.
Az Alien: Isolation a tervek szerint október 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.