Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Amy Hennig a Visceral Gamesnél dolgozik tovább

Március elején érkezett a hír, hogy az Uncharted széria írója elhagyja a Naughty Dog csapatát, mostanra az is kiderült, hol és milyen projekten folytatja pályafutását.

2014.04.10. 16:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban mi is beszámoltunk róla, hogy Amy Hennig elköszönt a Naughty Dog csapatától, ahol korábban az Uncharted trilógia történetén dolgozott. Akkor még nem lehetett tudni, hogy merrefelé viszi majd az útja, mostanra viszont kiderült, mi a következő lépés. Hennig a Dead Space trilógiát jegyző Visceral Games stúdiójánál folytatja karrierjét, ahol a legfrissebb hírek szerint a Star Wars játékon fog dolgozni. Tavaly jelentek meg az első pletykák, amelyek arról számoltak be, hogy a stúdió következő játéka a Star Wars univerzumban fog játszódni, ezt mára meg is erősítették.
"Mindig is tiszteltem a fejlesztéshez való kreatív hozzáállását, ahogy először mindig a játék lelkét teremti meg, majd csak ezt követően jöhet a történet, a játékmenet, a design és a művészi munka, hogy ezek együtt teremtsék meg az egyedi és interaktív élményt a játékosok számára. Ez tökéletesen összhangban van azzal, ahogy a Visceral Gamesnél dolgozunk, Amy pedig hozzá tud minket segíteni, hogy elkészíthessük a legjobb játékokat a világon." - nyilatkozta Steve Papoutsis, az EA vezetője.
Egyelőre nem sokat lehet tudni az új Star Wars projektről, de figyelembe véve a stúdió korábbi remekműveit, valamint az Amy Hennig nevéhez köthető alkotásokat, biztosak lehetünk benne, hogy valami maradandót fognak letenni az asztalra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.