Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Így fest a Watch_Dogs NVIDIA VGA-n

Az új trailer mellett néhány érdekes információ, többek között a Season Pass részletei is napvilágot látott.

2014.04.10. 21:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre inkább felbolydul az élet a Watch_Dogs körül, ahogy egyre közeledik a premier napja. Addig még durván másfél hónap van hátra, de a Ubisoft szeretné ezt az időszakot a várakozás és a hangulat végletekig fokozására felhasználni. Most épp egy új trailerrel rukkoltak elő, amely kifejezetten a PC-s változatot mutatja be, egészen pontosan az NVIDIA effektjeit veszi górcső alá. Ezek közül kettőt, a HBAO+ (Horizon Based Ambient Occlusion) technológia és a TXAA (Temporal Anti-aliasing) technológia hatásait veszik sorra, a látvány pedig kimondottan pazarnak ígérkezik. Hogy végül ez a végeredményen mennyire fog meglátszani, illetve a horrorisztikusnak tűnő gépigény mennyire lesz az a valóságban, az legkésőbb május 27-én, a premier napján kiderül.
A napokban bejelentették a játékhoz elérhető Season Passt is, amely a megjelenés után várható DLC-k előfizetését takarja. Egyelőre csak felületes információk érkeztek, hogy pontosan milyen letölthető tartalmakra számíthatunk, de a hírek szerint készül olyan egyszemélyes kampány is, amely új főszereplőt ad a játékhoz (ez már egyszer bejött a kiadónak az Assassin's Creed IV: Black Flag esetében).
És, ha már szóba került az ACIV, szintén érdekes hír, hogy szemfüles újságírók (vagy rajongók) egy képen kiszúrták a jól ismert Assassin's Creed logót. A képet lent meg is nézhetitek, ha nem találjátok rajta a logót, fordítsátok meg a képet (vagy a képernyőt...) és úgy már nagyobb eséllyel bukkanhattok rá. Lehet persze mindez puszta véletlen is vagy csak egy Easter Egg a készítők részéről, hiszen az elmúlt hónapokban felröppentek olyan szóbeszédek is, hogy valójában a Watch_Dogs az Assassin's Creed széria világában játszódik, csak épp a közeljövőben. Persze ez is csak pletyka, így érdemes ennek szellemében kezelni, de azért érdekes lehet, ha a végleges játékban több ilyen nyomra is bukkanhatunk majd.
Végül, de nem utolsósorban a minap Jonathan Morin, a fejlesztés kreatív vezetője egy interjú során igyekezett többek között a fél éves halasztásra is magyarázatot adni.
"Lényegében volt egy komplett, majdnem kész játék a kezünkben, így az volt az okos lépés, ha nem piszkálunk bele túlságosan. Először fel kellett mérnünk, mi az, amin mindenképp változtatni szeretnénk, majd ezt a lehető legpontosabban meg is léptük. Eleve hatalmas volt a játék. Így csak azt kellett biztosítanunk, hogy tényleg minden mindennel összeköttetésben legyen. Lényegében semmi drasztikus újítást nem adtunk a játékhoz. Csak mindent egy picit tovább csiszoltunk." - magyarázta Morin. A teljes interjút az Edge magazin oldalán olvashatjátok. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.