Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Képviseld a Uplayt az E3-on!

A Ubisoft 12 kiválasztott Uplay felhasználót kivisz magával a rendezvényre.

2014.04.11. 14:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3 a videojáték-ipar legnagyobb és legelismertebb rendezvénye, ahol évről évre rengeteg játékot lepleznek le és mutatnak be. Éppen ezért sokan szeretnének bejutni egy-egy ilyen eseményre, ám erre csak nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség. A Ubisoft azonban idén szeretné, ha néhányan a Uplayt is képviselnék a rendezvényen, ezért érdekes pályázatot írt ki. 12 kiválasztott Uplay felhasználót visznek magukkal, akik teljes körű VIP ellátásban részesülnek, ráadásul minden költségüket a francia kiadó állja. A tizenkét főből tízet a kiadó választ ki, míg a maradék két helyért két versenyen lehet részt venni:
Uplay Fan Art pályázat (április 8-tól április 30-ig): készítsd el bármely kedvenc Ubisoft játékodhoz a saját művészi rajzodat, amelyet majd a Ubisoft Montpellier munkatársai bírálnak el. A győztes művet pedig animálni is fogják. További részletek a hivatalos oldalon.
Uplay Fan Video pályázat (április 15-től április 30-ig): három kategóriában lehet indulni (Cosplayer, Competitor, Filmmaker), ezekről szintén a hivatalos oldalon találhattok bővebb információkat.
A kiadó továbbá 1000 fő részére külön helyszínen készül egy saját rendezvénnyel, amely az E3 alatt kerül megrendezésre. A Uplay Lounge (június 9-től június 12-ig) szintén Los Angelesben zajlik majd, az E3 helyszínéhez közeli The Standard Hotelben. Erre bárki jelentkezhet, aki pedig nem tud elutazni Los Angelesbe vagy épp nem választották ki (vagyis az 1000 főn kívül mindenki más), azok az esemény hivatalos oldalán folyamatosan figyelemmel kísérhetik az E3 történéseit. ■

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.