Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Megtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Feltámadni látszik az egykor oly népszerű Alpha Centauri.

2014.04.12. 19:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap mi is jeleztük, hogy a napokban zajló PAX East rendezvény keretein belül a Firaxis Games nagy bejelentésre készül. Nos, ez ma délután meg is történt, a csapat új játéka pedig a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth címet viseli.
A játék a csak részben tekinthető a Civilization sorozat hatodik részének, de sokkal inkább a nagy klasszikus, '99-es Alpha Centauri szellemi örököséről beszélhetünk. Ennek értelmében egy űrben (vagyis idegen bolygókon) játszódó sci-fi alkotáshoz lesz szerencsénk, egy körökre osztott stratégiához, amelyről egyelőre csak néhány részletet lehet tudni. Az eddig kiszivárgott hírek szerint a játék tehát nem a Földön, hanem egy idegen világban indul. Ilyen világokból három fajta lesz: Lush, Airy és Fungal. Az egyes bolygókon épült városok más bolygókra is terjeszkedhetnek, ahol helyőrségeket alapíthatnak. A bolygók körül különféle eszközök keringenek, amelyeket vezérelni is lehet majd. A játékos az emberiséget irányítja, amellyel új bolygókat fedezhet fel, ott pedig idegen, alapvetően semleges élőlényekre és fajokra bukkanhat. Valamint különféle ereklyékre, de ezek szerepe egyelőre nem ismert. A térképet ezúttal is köd takarja majd, mint minden ismert felfedezős játékban. A játékban fontos szerepet játszik a diplomácia, amelyet a legelső perctől kezdve használhatunk a többi játékossal. Az első képek alapján a játék nagyon hasonlítani fog a Civilization V-re, természetesen a mai elvárásoknak megfelelő színvonalon.
A Sid Meier's Civilization: Beyond Earth a tervek szerint idén ősszel jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Megtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
Megtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond EarthMegtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond EarthMegtörtént a nagy bejelentés, készül a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

hozzászólások (12)

Geonosis
Geonosis 2014.04.13. 14:26
Novus Aeterno, még nem jelent meg (én nem is lehet tudni, hogy mikor fog), de nagyon ígéretesnek tűnik. sokat nem tudok róla, de 3D MMORTS lesz és a leírtaknak nagyjából megfelel. addig is lehet Imperium Galactica 2-zni :D
david139
david139 2014.04.13. 17:31
Na ez tetszetős, de amíg alfa, addig nem fogok belerakni 75 dollárt, viszont figyelemmel tartom, köszi!
dghost
dghost 2014.04.14. 10:11
Én jobban örültem volna egy új civilization-nek, mivel régen a Sid Meier’s Alpha Centauri-t próbáltam és nem nagyon fogott meg. Bár azt hiszem előbb-utóbb jön majd az új civ is... Szóval azért belenézek a Beyond Earth-be is. :-)
david139
david139 2014.04.14. 13:08
Az az új Civilization, miről beszélsz?
dghost
dghost 2014.04.14. 15:16
"A játék a csak részben tekinthető a Civilization sorozat hatodik részének, de sokkal inkább a nagy klasszikus, '99-es Alpha Centauri szellemi örököséről beszélhetünk."
Erről.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.