Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A harmadik X-be lépett a Naughty Dog

Sokak kedvenc Sony-exkluzív fejlesztőcsapata idén ünnepli harmincadik születésnapját, amelynek kapcsán számos bejelentésre számíthatunk tőlük.

2014.04.14. 12:43 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

Az Andy Gavin és Jason Rubin által 1984-ben alapított Jam Software néhány évvel később, 1989-ben vette fel a PlayStation-tulajdonosok körében mára kultikus magasságokba emelkedett Naughty Dog nevet. A kezdetben még főleg személyi számítógépekre és különféle konzolokra fejlesztő csapat igazi karrierje 1996-ban vett egy erősebb startot a Crash Bandicoot sorozattal, és az ennek kapcsán a Sonyval megkezdett, azóta is töretlen együttműködésével. Az említett szériát idő közben olyan halhatatlan címek követték, mint a Jak & Daxter vagy az Uncharted sorozatok, illetve az utóbbi évek egyik legnagyobb PlayStation 3-as sikere, a The Last of Us, amely utóbbi hamarosan megkapja a maga újgenerációs átiratát is.
Az évforduló kapcsán a csapat nyilvánosságra hozta, hogy az elkövetkező hónapok során számos új bejelentésre számíthatunk tőlük. Ezek közül az első egy, a Dark Horse Comicsszal kötött együttműködés. Ennek során egy új kiadvány készül, amely a csapat művészeti koncepciójának múltját, jelenét és jövőjét mutatja be. A szóban forgó kiadvány a The Art of Naughty Dog címet viseli majd, amikor az év folyamán megjelenik. Ha a pontos megjelenés dátumát nem is, annyit azért tudunk a könyvről, hogy dugig lesz soha eddig nem publikált művészeti koncepciókkal ugyanúgy, mint válogatott, rajongók által készített illusztrációkkal. A többi bejelentésre még várnunk kell, de a tegnap befejeződött PAX Easten jelenlévő csapat háza tája tömve volt - a srácok állítása szerint - az azokra utaló kisebb-nagyobb jelekkel. Kíváncsian várjuk az elkövetkező nagy bejelentéseket, amelyek között joggal reménykedhetünk talán az újgenerációs Uncharted, vagy esetleg egy hasonló, következő The Last of Us epizód megjelenésének megerősítésében, illetve az ezek fejlesztésével kapcsolatos hírek garmadájában is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.