Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A GameSpy bezárása véget vet a Crysis 1-2 többjátékos csatáinak

Az egyik legrégebbi online gamer szerverparkkal rendelkező vállalat bezárása véget vet a Crytek FPS-ei multiplayer csatáinak is PC-n.

2014.04.15. 14:10 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

Nemrégiben hozták nyilvánosságra a szomorú hírt, hogy az 1996. óta működő, online többjátékos eseményeket lehetővé tevő hatalmas szerverparkot üzemeltető GameSpy ez év május 31-én végleg lehúzza a rolót. Ez bizony számos játékot érint, amelyeknek multiplayer arénái mind-mind az ő gépeiken foglaltak helyet. Közéjük tartozik a Crytek két remekbe szabott FPS-e, a Crysis és a Crysis 2 is, mármint ami azok PC-s portjait illeti. Míg az egyjátékos küldetések továbbra is elérhetők lesznek, a többjátékos küzdelmek a GameSpy szervereinek lezárásával véget érnek a számítógépes példányok birtokosai számára. A Crytek hivatalos oldalán köszönte meg a rajongók eddigi támogatását, és egyúttal elnézést kértek a rajtuk kívül álló okokból bekövetkező kellemetlenségek miatt. A változás a programok konzolos változatainak tulajdonosait nem érinti, a PlayStation 3 és Xbox 360 verziók multiplayer csatározásai ugyanis másik szerverparkon foglalnak helyet. ■

Crysis
A legutóbbi Crysis cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.