Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett a Take On Mars - Expedition One első része

Megérkeztek az első emberek a Marsra.

2014.04.15. 20:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban jelentette be a Bohemia Interactive, hogy új felvonás készül a Take On Mars történetében. Az Expedition One ugyanis egy új küldetéssorozatot takar, amelyben emberek érkeznek a vörös bolygóra, hogy ott előkészítsék egy későbbi kolónia számára a terepet. Ezek az első "marsonauták" pedig mi magunk leszünk. Az első lépések megtétele után máris rendkívül fontos feladatok hada vár az expedíció résztvevőire, hiszen nem csupán a kolónia alapjait kell megteremteniük, de közben folyamatosan gondoskodniuk kell saját túlélésükről is.
Az Expedition One-t tartalmazó első frissítés ma érkezett meg, amellyel megjelentek az emberek is a játékban, akik mindjárt egy vadonatúj kutatójárművet is hoztak magukkal. Az első küldetés során a Cydonia Mensae környékét kell feltérképeznünk, amely egy 8x8 km-es területet jelent. Emellett egy 3D-s nyomtató segítségével a kutatók különféle eszközöket és alkatrészeket gyárthatnak, amelyekkel felépíthetik a kolónia első épületeit és létesítményeit. A frissítés részletesebb leírásához látogassatok el a hivatalos oldalra.
A fejlesztők ígérete szerint a második tartalmi frissítéssel már a nyersanyag bányászat és szállítás is elérhetővé válik, ahogyan a nyomáskiegyenlítés és a marsonauták életjelei is fontos szerepet fognak játszani. Erre valamikor májusban kerülhet sor. ■

Take On Mars
A legutóbbi Take On Mars cikkek, hírek

hozzászólások (5)

gored666
gored666 2014.04.16. 11:55
marsonauták ??? Csak single van benne.
GeryG
GeryG 2014.04.16. 12:03
És hogy kellett volna írnom a hírt, E/1-ben? :)
gored666
gored666 2014.04.16. 13:19
Félre ne érts, de single playerben ki fog építkezni?
Lacko
Lacko 2014.04.16. 14:03
Na akkor én sem értem mire gondoltál. Azt hittem a többes számmal van bajod.

Miért ne építkeznék singel playerben? Az egész játéknak épp annyi értelme van: tudományos kísérleteket hajtasz végre. Feltehetnénk azt a kérdést is, hogy single playerben mi értelme megfúrni egy sziklát?
Én rohadtul szeretem ezt a játékot, de kívülről nézve én is hülyének tartom magam, amiért 80 órát töltöttem azzal, hogy egy virtuális Marson fel alá kocsikázzak és sziklákat fúrogassak, meg lézerezzek, meg APX-ezzek... :) Szóval ha ezt megtettem, akkor építkezni is fogok.

Ez a játék amúgy piszkosul nyugtató. Egy fárasztó melónap után jó leülni és letolni pár kisérletet. Gondolom ugyan ezt a "tök nyugit" árasztja majd amikor emberrel fogok farmot építeni.
gored666
gored666 2014.04.16. 19:46
1-2 haverral jobban elszórakoznék én személyesen, így sem rossz. Nagy ritkán mellé ülök, de mint a ToH jóval szórakoztatóbb volt 2-3 -an csinálni a semmit.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.