Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Húsvét a The Settlers Online-ban és az Anno Online-ban

A két népszerű böngészős stratégiai játék is készül az ünnepre.

2014.04.17. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft odafigyel az ünnepekre is, így a tavalyihoz hasonló módon idén is készülnek a húsvétra. Egészen pontosan a The Settlers Online és az Anno Online játékokban számíthatunk az ünnep apropóján új tartalmakra, eseményekre.
A The Settlers Online-ba új gyűjtögetnivaló érkezett, mégpedig a húsvéti tojás. A következő időszakban húsz új küldetéssorozatra számíthatnak a játékosok, amelyek közül nyolc kifejezetten a tojásgyűjtésről szól, ezeket pedig a raktárban lehet majd becserélni más nyersanyagokra. Az Eater Egg térképen új háborús küldetést lehet teljesíteni, amelyért cserébe szintén tojás a játékosok jutalma. Ha mindez nem lenne elég, egy másik küldetésben (amely a Garrun the Trapper címet viseli) nem más lesz a feladatunk, mint szabotálni a húsvétot.
Az Anno Online esetében is hasonlóan bő és változatos újdonságokra lehet számítani. Három új küldetéssorozat várja a játékosokat, amelyekért különleges húsvéti XP-t kapnak, valamint itt is megjelennek a húsvéti tojások. Ezekért cserébe az ünnephez kapcsolódó épületeket lehet emelni, mint a tyúkól és az istálló. Emellett a Treasure Hunter hajó egy különleges, Easter Treasure Hunter változata is vásárolható a tojásokért, amely sokkal jobb mutatókkal rendelkezik hagyományos társánál. 10 új achievement is kerül a játékba, amelyeket különleges közösségi küldetések teljesítésével lehet megszerezni. A húsvéti ünnep egészen április 29-ig tart. ■

The Settlers Online
A legutóbbi The Settlers Online cikkek, hírek

hozzászólások (1)

stero
stero 2014.04.17. 11:28
Tavaly is ugyan ez a tojásgyűjtögetés volt. Semmi újat nem tudtak kitalálni.
további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.