Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Might & Magic Duel of Champions torna

Párizsban másodszor is megrendezik a játék eSport tornáját, de az oda vezető út hosszú és nehéz lesz.

2014.04.17. 12:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Májusban veszi kezdetét a Might & Magic Duel of Champions Road to Paris című tornája, amely már a második ilyen esemény lesz a játék történetében. A versenysorozatra a következő hónapokban kerül sor, míg a nagy világbajnokságot 2015 januárjában rendezik meg Párizsban. Május 1-én a selejtezők rajtolnak el, amelyekre bármely játékos szabadon regisztrálhat. Végül a nyolc legjobb versenyző mérheti össze tudását a Grand Champion címért.
"Tavaly több mint 1500 játékos vett részt a három online selejtezőn, majd az öt élő tornán, hogy megmérkőzzenek a Grand Champion címért. A 2013-as év nyolc döntőse a világ minden tájáról, Svédországból, Ausztráliából, Franciaországból, Németországból, Lengyelországból, Dániából és az Egyesül Államokból jött össze. Reményeink szerint a második versenyre még többen regisztrálnak majd, ahogy egyre nő a játék népszerűsége és közössége." - nyilatkozta Samuel Jobin, a játék producere, aki még hozzátette - "A torna nem csupán a résztvevők számára nyújt szórakozást, hiszen sokkal nagyobb közönség követheti figyelemmel az online streameket és a visszajátszásokat."
Aki szeretné kipróbálni magát a versenyen, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a hivatalos oldalra és követni a ottani utasításokat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.