Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

inFamous: Second Son inFamous: Second Son

Photo Mode az inFamous: Second Son új frissítésében

Számos érdekes és hasznos változtatás kapott helyet a patchban, többek között eltűntethető HUD, valamint szabadon változtatható napszak a kampány után.

2014.04.17. 16:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új frissítés érkezett a PlayStation 4 exkluzív inFamous: Second Sonhoz, amely több érdekes újítást is tartalmaz. A fejlesztők ezek elkészítésében a rajongók igényeit és kéréseit tartották szem előtt, így mostantól a kampány végeztével szabadon beállítható, hogy éppen milyen napszakban szeretnénk játszani (ez kifejezetten a neon-erő miatt lehet érdekes, mivel az éjszaka sokkal látványosabb). Kikapcsolhatjuk a HUD-ot, ha kedvünk tartja, de arra is figyeltek, hogy ha játék közben merül le a kontrollerünk, akkor automatikusan megáll a játék is. Az egyik legfontosabb újdonság azonban kétségtelenül a Photo Mode, amely nagyon látványos képek készítését teszi lehetővé. Egyetlen gombnyomással (L3) előhívhatjuk a beépített eszközöket, amelyekkel állíthatunk a kamera szögén és közelségén, esetleg változtathatunk a mélységélességen és megszabhatjuk a színképet is. Összességében egészen látványos képek készítését teszi lehetővé. Az új eszközről egy rövid oktatóvideót is készítettek a srácok.
Érdekesség továbbá, hogy a napokban új rajzok bukkantak fel a neten, amelyek a játék fejlesztése során készültek és a játékba végül be nem került különleges erőket ábrázolnak. Ezek Levi Hopkins oldalán tekinthetőek meg, aki korábban több játéknál is közreműködött. A rajzok tanúsága szerint olyan hatalmak birtokába is juthattunk volna, mint az üveg vagy éppen a vonalak hatalma (bármit is jelentsen ez utóbbi). Talán egyszer egy DLC formájában újabb erők válnak elérhetővé, talán köztük ezek is. ■

inFamous: Second Son
A legutóbbi inFamous: Second Son cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Dino
Dino 2014.04.18. 07:35
Ez a fotózás jópofának tűnik, gondolom a játékból hivatalosan kiadott, látványos screenshotok elkészítésénél is ezt használhatták.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.