Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs - Dark Clouds

A játékkal egyszerre egy digitális könyv is megjelenik, amely a sztorit viszi tovább.

2014.04.17. 22:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy május 27-én a Watch_Dogs mellett egy digitális könyv is megjelenik, amely a Dark Clouds címet viseli. A művet John Shirley írja, a történet pedig ott veszi majd fel a fonalat, ahol a játék kampánya véget ér, így a játékosok további érdekességeket tudhatnak meg a világáról. A kötet a Ubisoft első ilyen próbálkozása, amely kizárólag digitálisan, ebook formájában lesz elérhető. John Shirley egyébként nem ismeretlen a hackerek között, elismert tagja a cyberpunk mozgalomnak, akinek eddig több mint 30 könyve jelent meg világszerte.
"A Watch_Dogson dolgozni különösen nagy élmény volt számomra, hiszen a játék világa remekül ötvözi a cyberpunk elemeket a napjainkra jellemző technológiával. Hacker technológiával az egyik és pisztollyal a másik kezében Aiden Pearce hiteles keveréke a hackereknek és az akcióhősöknek, aki szándékosan feszegeti a társadalom repedéseit, hogy céljait elérje. A regényben bemutatkozik Mick Wolfe, egykori katona, egy veszélyes játék közepén találja magát Chicago vad és összefonódott alvilágában. A közös munka Thomas Geffroyddal és Kevin Shorttal a Ubisofottól nagy élmény volt, hiszen a Ubisoft ott van a videojáték fejlesztés úttörői között. Ennél nagyobb inspirációra nincs is szükségem." - nyilatkozta John Shirley.
A Dark Clouds a játék megjelenésekor angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven lesz elérhető két digitális formában: egy videókkal és képekkel felturbózott kiadásban, valamint a hagyományos ebook formában. Hogy később lesz-e több fordítás (köztük természetesen magyar), arról egyelőre nem tudni, de a Ubisoft más játékainál is nagy hangsúlyt fektetett már a lokalizációra. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.