Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs - Dark Clouds

A játékkal egyszerre egy digitális könyv is megjelenik, amely a sztorit viszi tovább.

2014.04.17. 22:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy május 27-én a Watch_Dogs mellett egy digitális könyv is megjelenik, amely a Dark Clouds címet viseli. A művet John Shirley írja, a történet pedig ott veszi majd fel a fonalat, ahol a játék kampánya véget ér, így a játékosok további érdekességeket tudhatnak meg a világáról. A kötet a Ubisoft első ilyen próbálkozása, amely kizárólag digitálisan, ebook formájában lesz elérhető. John Shirley egyébként nem ismeretlen a hackerek között, elismert tagja a cyberpunk mozgalomnak, akinek eddig több mint 30 könyve jelent meg világszerte.
"A Watch_Dogson dolgozni különösen nagy élmény volt számomra, hiszen a játék világa remekül ötvözi a cyberpunk elemeket a napjainkra jellemző technológiával. Hacker technológiával az egyik és pisztollyal a másik kezében Aiden Pearce hiteles keveréke a hackereknek és az akcióhősöknek, aki szándékosan feszegeti a társadalom repedéseit, hogy céljait elérje. A regényben bemutatkozik Mick Wolfe, egykori katona, egy veszélyes játék közepén találja magát Chicago vad és összefonódott alvilágában. A közös munka Thomas Geffroyddal és Kevin Shorttal a Ubisofottól nagy élmény volt, hiszen a Ubisoft ott van a videojáték fejlesztés úttörői között. Ennél nagyobb inspirációra nincs is szükségem." - nyilatkozta John Shirley.
A Dark Clouds a játék megjelenésekor angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven lesz elérhető két digitális formában: egy videókkal és képekkel felturbózott kiadásban, valamint a hagyományos ebook formában. Hogy később lesz-e több fordítás (köztük természetesen magyar), arról egyelőre nem tudni, de a Ubisoft más játékainál is nagy hangsúlyt fektetett már a lokalizációra. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.