Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Daylight

Daylight trailerduó

A napokban két hangulatbomba trailer is érkezett, amelyek a Don't Look Back és a Somebody's Watching címeket viselik.

2014.04.18. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány hét és megjelenik a Zombie Studios új játéka, és egyben az első Unreal Engine 4 hajtotta alkotás, a Daylight. A történet főhőse egy fiatal nő, aki egy elhagyatott kórházban tér magához, ahol mindenféle kísérteties események zajlanak körülötte. Kijutásában egyedül mobiltelefonjára támaszkodhat, amelyen segítséget ugyan nem tud hívni, de lámpaként, térképként és kameraként jó szolgálatot tehet.
A játék igazi érdekessége, hogy bár kampánya nagyon gyorsan (nagyjából fél óra alatt) teljesíthető, minden egyes újrakezdésnél egy vadonatúj, véletlenszerűen generált épületben találjuk magunkat, ahol a feladványok és a ránk leselkedő veszélyek is mindig máshol, máshogy bukkannak fel. Ennek köszönhetően az első ránézésre nagyon csekély játékidő mindjárt sokszorosára duzzad, így akár több száz órát is beleölhetünk majd a játékba (remélhetőleg).
A premier már nincsen messze, április 29-én lesz esedékes PC-re és PlayStation 4-re, ám addig is nézzétek meg az alábbi két új trailert, amelyből sokat megtudhattok a játékmenetről és az általános hangulatból. Mindenképpen várós. ■


Daylight
A legutóbbi Daylight cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.