Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age: Inquisition Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition dobozkép és gameplay trailer

A világ egyik legkiemelkedőbb számítógépes RPG fejlesztő csapata a program Twitter oldalán fedte fel idén érkező új játékuk dobozképét.

2014.04.22. 17:42 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

A kanadai BioWare munkásságát azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnunk, aki szereti az igényes cRPG-ket. Egyik legnagyobb sikerük, a számos fórumon csupán nemes egyszerűséggel "a kétezres évtized szerepjátéka" jelzővel illetett Dragon Age: Originsszel elstartolt sorozat hamarosan elérkezik a harmadik részéhez. A fejlesztők végre lerántották a leplet a rajongók által nagyon várt új játékuk, a Dragon Age: Inquisition dobozképéről, amelyet a játék Twitter oldalán tettek közzé tegnap. A kép magát az Inkvizítort, vagyis a program főhősét ábrázolja, amint a sorozat történéseinek otthont adó Thedas világától a mágikus fátyollal elválasztott alternatív birodalom, Fade energiáit gyűjti be. A program fejlesztői nem titkolják, hogy sokat merítenek egyik legnagyobb riválisuk, és egyben személyes kedvencük, a The Elder Scrolls sorozatot fejlesztő Bethesda Softworks munkásságából, így nem meglepő, hogy itt is találkozhatunk egy másik, az Oblivionhöz hasonló párhuzamos univerzummal. A dobozkép mellett egy új trailer is napvilágot látott ma, amelyet lent tekinthettek meg, és amely a program játékmenetébe enged betekintést.
Egyúttal kiderült a játék megjelenési dátuma is: hazánkban október 9-én jelenik meg PC, PlayStation 3 és 4, valamint Xbox 360 és One platformokra. ■

Dragon Age: Inquisition
A legutóbbi Dragon Age: Inquisition cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.