25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

2015-re csúszott a Mad Max

Egy új, rövidke trailerben fedte fel az Avalanche Studios, hogy idén már nem számíthatunk az ígéretes alkotás premierjére.

Írta: GeryG

Tavaly nyáron hallhattunk először a Just Cause játékokról ismert Avalanche Studios új alkotásáról, a Mad Maxről, amely természetesen a kultikus akciófilmek világát hozná vissza a monitorokra. Az ígéretes játékról az utóbbi időben kevés információ látott napvilágot, a napokban viszont egy új trailer bukkant fel a világhálón, amely alig hosszabb fél percnél, ám annál fontosabb információt tartalmaz. Kiderült ugyanis, hogy a játék már biztosan nem jelenik meg idén (noha a bejelentésekor még ezt vizionálták a fejlesztők), ehelyett valamikor 2015-ben számíthatunk a premierre. A video egyébként a játékmenet egyik alappillérével, az autókkal foglalkozik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mad Max

Platform:

Fejlesztő: Avalanche Studios

Kiadó: Warner Bros.

Megjelenés: 2015. szeptember 4.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!