Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sam újjászületik, jön a Serious Sam Classics: Revolution

A játékot az eredeti széria rajongóiból alakult független stúdió készíti, akiket a Croteam felügyel. A korai változat már elérhető a Steamen.

2014.05.02. 17:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az agyatlan lövöldözés egyik koronázatlan királya kétségtelenül Komoly Sámuel, vagyis Serious Sam, aki először 2001-ben akciózott számítógépeinken. A játék tulajdonképpen minimális történettel rendelkezett, ám akkoriban nagyon pofásnak mondható grafikájával és adrenalin dús játékmenetével játékosok millióit gyűjtötte a rajongói táborába. Egy évvel később jött a folytatás, a Second Encounter, amely bár tartalmazott több érdekes újítást, igazi második résznek nem nagyon volt nevezhető. Ennek ellenére 2011-ben jött a harmadiknak kikiáltott Serious Sam BFE (Before First Encounter), amely valójában egy előzmény történet volt. Ezeken túl az első két rész az elmúlt években megkapta a szinte kötelezőnek tekinthető HD változatát is.
A napokban azonban kiderült, hogy Sam újra tiszteletét teszi a monitorokon, ugyanis készül a Serious Sam Classics: Revolution, amelyet azonban nem a Croteam, hanem a széria rajongói által alapított Alligator Pit csapata fejleszt. Természetesen az eredeti készítők felügyelik a munkát, hiszen a játék valójában az első két rész teljesen újraírt változata lesz. Tartalmazni fogja mindkét játékot, valamint számos új pályát és új játékmódokat is, amelyek között sok rajongói kedvenc megtalálható lesz. A játék korai változata már megvásárolható a Steamen, aki viszont itt már korábban beruházott a két régi klasszikusba, az most ingyen töltheti le ezt a változatot is. ■

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2014.05.02. 18:19
A linket linkké kellene varázsolni, gondolom. Ha direkt van, nem szóltam. :P
GeryG
GeryG 2014.05.02. 18:24
Köszi, javítva... kicsit szét vagyok csúszva... :/
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.