Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Régi helyett új konzolokra tart a Hellraid

A fejlesztők meggondolták magukat, így PC mellett PS4-re és X1-re fog megjelenni a játék.

2014.05.02. 18:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Továbbra sem lehet tudni, hogy mikor jelenhet meg a Techland horrorjátéka, a Hellraid. Ennek hátterében az is állhat, hogy a stúdió nagyobb erőit inkább a zombis játékra, a Dying Lightra összpontosítja, de szintén a premiert hátráltató tényező lehet, hogy - amint az a napokban kiderült - a fejlesztők átszabták a célplatformok listáját. Eredetileg ugyanis a PC mellett még a PlayStation 3 és Xbox 360 duó szerepelt, ám ehelyett mostantól az új generációra várhatjuk az alkotást. Ráadásul grafikus motort (Chrome Engine 6 - ez dolgozik a Dying Light alatt is) is cseréltek alatta (ez sem szokott jó hatással lenni a fejlesztési időre...), így várhatóan a látványvilág is sokat csinosodik majd.
Három játékmód közül lehet majd válogatni: a sztori mód az egyszemélyes kampányt takarja (amelyben a pokolbéli szörnyek támadását kell megakadályoznunk), míg a küldetés módban szabadon harcolhatunk mindenféle szörnyek ellen, ranglistákon lépkedhetünk feljebb és minden a minél hosszabb kombókról és a csúcsok megdöntéséről szól. A harmadik az aréna mód, amely a szokásos túlélő játékmódot takarja, vagyis minél tovább ki kell bírnunk az egyre erősödő hullámokban érkező támadásokat. Mindhárom mód 2-4 fős kooperatív felállásban is kipróbálható lesz.
A PC-s kiadás korai változatára valamikor az ősz során számíthatunk, akkor megtudhatjuk, hogy mennyit változott a játék. Addig is nézzétek meg az új trailert és az új képeket, amelyek azért adnak némi támpontot. A végleges változat már biztosan csak 2015-ben érkezik meg. ■

előző
következő
Régi helyett új konzolokra tart a Hellraid
Régi helyett új konzolokra tart a HellraidRégi helyett új konzolokra tart a HellraidRégi helyett új konzolokra tart a HellraidRégi helyett új konzolokra tart a Hellraid
Hellraid
A legutóbbi Hellraid cikkek, hírek

hozzászólások (4)

medve91
medve91 2014.05.02. 19:05
örülük neki varjuk szeretettel, de gondolom amint megjelenik a dying light bevonnak majd a projectbe több embert így még alakulhat ez!!!
GeryG
GeryG 2014.05.02. 19:12
Nekem a trailer alapján azonnal a Dark Messiah of Might & Magic jutott eszembe. Ha csak annyira lesz szórakoztató mint a maga idejében az, akkor már jól jártunk. :)
Skorpio90
Skorpio90 2014.05.03. 01:51
Bazd, a Dying Light előbb fog megjelenni? Pedig a Hellraidet sokkal előbb elkezdték, és szerintem a közönsége is nagyobb :/ Nagyon messze van még 2015.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.05.03. 10:45
A promók mennyisége alapján szerintem nyilvánvaló volt, hogy előbb a Dying Lightot fogják kiadni, plusz gondolom az engineváltás sem tett jót a készültségi szintnek. Mindenesetre nagyon mutatós, egy próbát majd mindenképp megér.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.