Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ryse: Son of Rome

Új letölthető tartalommal bővült a Ryse: Son of Rome

Az Xbox One "techdemója" három térképpel és két skinnel lett gazdagabb.

2014.05.03. 11:33 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

Az Xbox One egyik első platformexkluzív játéka, a Ryse: Son of Rome megkapta harmadik letölthető csomagját. A némi Star Wars áthallással csupán Duel of Fates címre keresztelt DLC a többjátékos és a túlélő módot dobja meg néhány új térképpel és skinnel. Ennek keretén belül két új aréna, az Invictus és a Barbarous, valamint egy friss, a túlélő módban elérhető helyszín, az Island kerültek bele a repertoárba. A Colosseumban helyet foglaló aréna díszleteket némi történelmi kötődéssel alkották meg a fejlesztők, így azok a rabszolgafelkeléseknek és a barbár betöréseknek állítanak emléket. Rajtuk új, földalatti átjárókkal rövidíthetjük meg utunkat a különböző tematikus kialakítású helyszínek között, és feladataink között szerepel az Istenek Fájának vagy Néró császárnak a védelme is a számos csapda elkerülése mellett. Túlélő módban a játékosok sérülten kezdhetik meg az ellenfelek hullámaival való küzdelmet, és rohamosan fogyó életerejüket csupán látványos kivégzések végrehajtásával növelhetik meg ideiglenesen. Az új gladiátorskinek az egyjátékos kampány főbb szereplőit idézik meg, így immár Glott, a barbár törzsfőnök vagy a sztori főhőse, Marius Titus bőrébe is bebújhatunk.
A DLC vagy a Season Pass részeként, vagy pedig külön szerezhető be, amely utóbbi esetben 9 dollárt kell érte leperkálnunk. ■

Ryse: Son of Rome
A legutóbbi Ryse: Son of Rome cikkek, hírek

hozzászólások (1)

vincze
vincze 2014.05.04. 11:29
ez jo
további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.