Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új trailert kapott a Heroes & Generals

A II. világháborús MMO új kedvcsinálóval gazdagodott.

2014.05.06. 15:25 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

Az IO Interactive egykori alapítóiból összeállt, dán illetőségű Reto-Moto fejlesztésében készülő, Heroes & Generals címet viselő MMO a II. világháború harcmezőire visz el bennünket. A játék egy hatalmas, online csatateret szimulál, ahol mindenkinek - harcosnak, pilótának, parancsnoknak - megvan a maga egyéni feladata és felelőssége, csakúgy, mint a való életben. Így például valaki belebújhat egy első vonalbeli gyalogos, egy vadászpilóta, de akár egy tábornok bőrébe is. Aki a tiszti teendőkkel kíván megbirkózni, az bizony nem kis felelősséget vesz a nyakába, hiszen az utánpótlás rendelésétől kezdve a csapatok és a csaták taktikai irányításáig mindennel neki kell foglalkoznia. A most megjelent új trailer ezekbe a különféle szerepkörökbe kínál némi bepillantást. A program egyébiránt az FPS, a harci jármű szimuláció és az RTS egyfajta keverékének tekinthető. A csaták belső nézetben zajlanak, míg a taktikai döntések és az utánpótlás szervezése egy világtérképen történik, valahogy úgy, mint ahogyan azt a régi háborús filmekben egy hatalmas asztalon egységeket tologató tábornokok esetében láttuk. Amennyiben két egység egymás mellé kerül, ismét az FPS játékrész következik. A készítők ígérete szerint mindenkinek, még a legapróbb fogaskeréknek is meglesz a maga fontos szerepe a harcok kimenetelében, és cselekedeteink nagy hatással lesznek társaink, illetve a csata sorsára is. A harcmezőn korabeli tankokba, vadászgépekbe és egyéb járművekbe is bepattanhatunk, valamint különféle autentikus fegyverek, lövegek állnak majd a rendelkezésünkre.
A jelenleg korai béta fázisban lévő program alatt a készítők saját, Retox nevű 3D-s motorja dübörög. A fejlesztés munkálataiban igen fontos szerepet játszanak a felhasználók, akik visszajelzéseik folytán tudnak hatni az erre igencsak fogékony csapatra. A programhoz folyamatosan készülnek ezek alapján a patchek és a különféle bővítések, amelyek által az egyre tökéletesebb lesz, legalábbis a dán srácok ígérete szerint.
A Heroes & Generals a Square Enix gondozásában jelenik meg, de a végleges dátum még nem ismert. ■

Heroes & Generals
A legutóbbi Heroes & Generals cikkek, hírek

hozzászólások (1)

HUNnoth
HUNnoth 2014.05.06. 15:41
Remélem ez a koncepció meg is marad.Plusz remélem lesz tengeri ütközet is.És ha ezek meg is valósulnak akkor már ki ütötte a BF-et a saját terepéről.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.