Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Friss információk az Archlord 2-ről

A Webzen bétateszt előtti fázisban lévő új MMO-jának alapmechanizmusairól kerültek nyilvánosságra új információk.

2014.05.10. 18:29 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

Nemrégiben mi is hírt adtunk a Webzen új, ingyenesen játszható MMO-jának közelgő bétatesztjéről. Most a fejlesztők egy csokor friss hírrel szolgáltak a program alap játékmechanizmusaival kapcsolatban. Ezek értelmében a hatalmas, nyitott világú játékban kalandjainkat egy karakterosztályba sorolás nélküli szereplővel kezdhetjük meg, aki gyakorlatilag bármivé válhat játékstílusának, no és persze az alkalmazott fegyvereknek és harcmodornak megfelelően. Választott fegyverzetünktől függően összesen négyféle karakter-alaptípus irányába fejleszthetjük majd hősünket, aki ennek megfelelő aktív és passzív képességekre tehet majd szert. A harcrendszer ezúttal egy "összekapcsolt képességek" (Chained Skills) nevű feature-rel bővül, amely által sokkal erősebb és komolyabb támadásokat vethetünk be - már ha a szükséges készségeknek a birtokában vagyunk. Ezeket úgy kell elképzelni, mint nagyon ütős kombókat, amelyeket az első képesség aktiválásával indíthatunk el, ami után a sorozatban a következő skill egy limitált ideig aktiválhatóvá válik és így tovább. Végeredményben a megfelelő képességek birtokában, azokat helyes sorrendben és kellően pontos időzítéssel aktiválva képesek lehetünk pusztító erejű csapást mérni bárkire. A zárt bétateszt indulásáig a készítők szeretnék a játékosokat minél bővebb információval ellátni, ezért megnyitották a program hivatalos Wikia oldalát, amelyre minden, a játék iránt érdeklődő ellátogatására számítanak.
A Webzen azt is megerősítette, hogy a jelenleg a zárt bétára való jelentkezés fázisában tartó program angol, német és francia nyelven lát majd napvilágot. ■

előző
következő
Friss információk az Archlord 2-ről
Friss információk az Archlord 2-rőlFriss információk az Archlord 2-rőlFriss információk az Archlord 2-rőlFriss információk az Archlord 2-rőlFriss információk az Archlord 2-ről
Archlord 2
A legutóbbi Archlord 2 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.05.12. 21:30
Leadtam a jelentkezést, ha kapok kódot, mindenképp meglesem. Az első részről tudom, hogy nagyon népszerű és sikeres volt - sajnos a Webzen a második rész örömére ki is lőtte a szervereket egytől-egyig, így abba már nem tudtam belenézni, hogy alapozzak.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.