Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Hegemony Rome: The Rise of Caesar végső változata megjelenési dátumot kapott

A Római Birodalom korában játszódó stratégiai játék hamarosan kikerül a Steam Early Access programjának repertoárjából.

2014.05.13. 23:43 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

A Longbow Games által fejlesztett Hegemony Rome: The Rise of Caesar hamarosan eléri végleges változatát. A Gaius Julius Caesar korai, Európa-szerte folytatott hódító hadjáratait feldolgozó stratégiai játékban négy, akár évtizedekig is elhúzódó kampány közül választhatunk. Ezen kívül szabad játékmódra is lehetőségünk nyílik, amelyben mintegy húsz nemzettel vághatunk neki a csatározásoknak és a világuralmi törekvéseknek. A program leginkább a Total War sorozat és az Age of Empires széria mechanizmusaira hajaz, ám ezúttal jóval grandiózusabb kampányokban vehetünk részt. A fejlesztők ígérete szerint egy egészen a legaprólékosabb részletekig zoomolható, az előző, göröghonban játszódó epizód, a Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece továbbfejlesztett motorjával készült, ám annál tízszer részletesebben kidolgozott, mintegy egymillió négyzetkilométernyi területet felölelő térképen játszhatunk, amely a Caesar korabeli Európát öleli fel. Feladataink közé tartozik légióink irányítása, tisztek kinevelése, egységek előléptetése, alkalmazkodás a folyamatosan változó körülményekhez, erődítmények építése és az egyes leigázott provinciák helytartóin keresztül városaink fejlesztése. Aki kíváncsi a program mechanizmusaira, az tekintse meg a lenti, bő félórás fejlesztői videót.
A Kasedo Games (a Kalypso Media digitális részlege) gondozásában kiadásra kerülő Hegemony Rome: The Rise of Caesar teljes verziója május 15-étől vásárolható meg digitális, és május 30-tól dobozos formában, kizárólag PC-re. A program addig is a Steam Early Access keretén belül szerezhető be 23 euróért. ■

Hegemony Rome: The Rise of Caesar
A legutóbbi Hegemony Rome: The Rise of Caesar cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.