Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Újabb pályát frissítettek a Ghost Recon Phantomsban

A játék végleges változatának premierje óta ez a második olyan pálya, amelyet a béta változathoz képest átalakítottak és megszépítettek. A játék már most a harmadik legnépszerűbb ingyenes alkotás a Steamen.

2014.05.13. 21:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Április közepén jelent meg a Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms, amelyet sokáig csak Ghost Recon Online néven ismerhettek a játékosok. A végleges változat azonban annyira különbözik a béta kiadástól, hogy a Ubisoft jobbnak látta új címmel ellátni. A premierre a fejlesztők felújították az Attica Heights pályát is, amelyet ma a Balaklava Sub-Pen követett (The Sub-Pen névre átkeresztelve). Erről egy új trailert is készítettek, amelyből megtudhatjátok, mi változott az eddig ismert pályához képest. A pálya mellett újdonságként megjelent a füstgránát is a játék boltjában.
A Ghost Recon Phantoms sikere a premier óta töretlen, amelyet jól mutat, hogy már most a harmadik legnépszerűbb ingyenes alkotás a Steam kínálatában. Napi szinten 200 000 aktív játékos látogatja a szervereket, a hivatalos oldalt pedig félmillión nyitják meg minden nap.
"Nagyon örülünk, hogy az aktív játékosok száma mára átlépte a bűvös egymilliós határt. Örömmel látjuk, hogy sok új játékosunk van az olyan országokból, ahol a béta is elérhető volt, mint az Egyesült Királyság vagy épp Németország, de az új régiókból is sokan csatlakoztak, mint Brazília vagy Ausztrália. Ázsiában is egyre nő a játék népszerűsége, különösen Dél-Koreában és Szingapúrban, utóbbi azért is nagy öröm, hiszen a játék az ottani stúdióban készült." - nyilatkozta Corey Facteau, a Phantoms producere, aki a jövőről is beszélt - "Folyamatosan bővíteni és fejleszteni fogjuk a játékot az új tartalmak révén, és kíváncsian várjuk, hogy az új területekről milyen tanácsok érkeznek, amelyek segíthetnek tovább formálni a játék jövőjét."
A Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms tehát ingyen érhető el többek között a Steam kínálatában is. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
A legutóbbi Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.