Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Konzolokra jön a Diablo III: Ultimate Evil Edition

Az új kiadás az alapjátékot és a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazza.

2014.05.13. 21:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Blizzard bejelentette, hogy készül a Diablo III: Ultimate Evil Edition, amely azonban kizárólag konzolokra lesz elérhető. Az alapjáték mellett a Reaper of Souls kiegészítő is a csomag részét képezi, ám a fejlesztők igyekeztek sok érdekességgel is előrukkolni. Az öt fejezet négyfős kooperatív módban online és helyben (de nem osztott képernyőn) is végigjátszható lesz, amelyben lehetőség lesz az alacsonyabb szintű játékosokat támogatni. Az Apprentice módban ugyanis az erősebb játékosok felhúzzák a gyengébbek képességeit a közös játék erejére. Az összegyűjtött kincseket meg is oszthatjuk barátainkkal. Megjelenik az Adventure játékmód is, amely gyakorlatilag teljes szabad játékot jelent: bárhová mehetünk és bárkit lekaszabolhatunk. Véletlenszerűen felbukkanó mellékküldetésekre is lehet számítani, valamint a szintlimitet is 70-re emelik fel.
"Az Ultimate Evil Edition hozza el a Reaper of Souls kiegészítőt a konzolokra is, amelyben megtalálható lesz minden tartalom, frissítés és funkció, amely az alapjáték premierje óta elkészült. Légy PC-n akár a gonosz elleni harc nagy szakértője vagy épp újonc Sanctuary világában, ez a legjobb alkalom, hogy kipróbáld a Diablo III-mat a fotel kényelméből." - nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard vezetője.
Az Ultimate Evil Edition a tervek szerint augusztus 19-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra 40 euróért, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra 70 euróért. ■

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.