Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Az Assassin's Creed előtt tiszteleg a Ghost Recon Phantoms

Új csomag érkezett az online játékhoz, amelyben az ikonikus csuklyák és más AC-tartalmak találhatóak.

2014.05.14. 21:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes letölthető csomag készült a Tom Clancy's Ghost Recon Phantomshoz. Nem, ezúttal nem egy következő pályát újítottak fel, hanem a készítők az Assassin's Creed széria előtt tisztelegnek néhány érdekes kiegészítővel. Páncélok, sisakok (vagyis inkább csuklyák) és fegyverek érkeztek, amelyeket mind az AC sorozat ihlette. Három csuklya és öltözet, öt új Tier VII fegyver (AK-12 SV AC, PKM SV AC, M3A1 C AC, M960 C AC, M14 Tactical AC), valamint öt új classic fegyver (F2000 SP AC, Fiveseven AC, MG36 KV AC, Sentinel SR-1 AC) bővíti a kínálatot. A dolog nem egyedülálló a két széria történetében, hiszen már a Ghost Recon Online béta során is elérhető volt a Recon osztály egy különleges Assassin's Creed inspirálta változata.
"A közösség nagyra értékelte az első Assassin's Creed tartalmakat a béta Recon osztályánál. Ezért határoztunk egy újabb, tartalmasabb AC-csomag elkészítése mellett, amely fegyvereket és kiegészítőket ad mindhárom osztályhoz. Elhozni az Assassin's Creedet a Ghost Recon Phantoms futurisztikus világába úgy, hogy közben mindkét univerzumhoz hűek maradunk, nagy kihívás volt. Megnéztük a hasonlóságokat a szellemek és az orvgyilkosok között; mindketten lopakodó, magasan képzett harcosok, akik az igaz ügyért harcolnak; végül e hasonlóságok mentén készítettünk egy olyan átmenetet, amely természetesen illeszkedik a Ghost Recon Phantomsba." - nyilatkozta Felix Marlo Flor, a játék művészi tervezője. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
A legutóbbi Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.