Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Sunset Overdrive is kint lesz az idei E3-on

A tavaly bejelentett Xbox One-exkluzív alkotás körül felbolydult az élet az elmúlt napokban.

2014.05.15. 13:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly jelentette be a Microsoft, hogy készül a Sunset Overdrive, amelyet az az Insomniac Games fejleszt, akik korábban szinte kizárólag PlayStationre dolgoztak. A játékot leginkább úgy lehetne jellemezni, mint a Tony Hawk és a Dead Rising szériák szerelemgyerekét, ez jól látszik a néhány napja megjelent játékmenet-bemutatón is. Egy külső nézetű akciójátékról van szó, amely Sunset Citybe kalauzolja el a játékosokat az Úr 2027. évében, amikor már az egész világot a FizzCo vállalat irányítja. Mi is egy FizzCo alkalmazottat irányíthatunk, aki azt a feladatot kapta, hogy takarítsa össze a szemetet a cég utcabálja után, amelyet az új energiaital, az Overcharge Delirium XT bevezetése apropóján rendeztek. Igen ám, csakhogy az emberek túl sokat ittak a kétes eredetű italból és mutáns szörnyekké váltak tőle, akikkel nekünk kell felvennünk a harcot.
Már a történetből is látszik, hogy a játék egyetlen pillanatát sem szabad komolyan venni és ez a játékmenetet is érinti. Lesz itt falon rohangálás, akrobatikus mutatványok, eszement fegyverek és kábeleken csúszkálás, minden, ami a felhőtlen szórakozáshoz kell. A fedezékről fedezékre lövöldözés helyett állandó pörgés és akció vár a játékosokra, akik a megfelelő energiaital-mennyiség elfogyasztásával szupererőket is aktiválhatnak. A zombiszerű lények mellett túlélők is lesznek a városban, akik kisebb-nagyobb csoportokba szerveződve járják az utcákat, akik között találunk barátokat (ők adják a mellékküldetéseket) és ellenségeket is.
A Sunset Overdrive jelen lesz az idei nagyobb videojátékos rendezvényeken is, így várhatóan újabb információkra számíthatunk az E3, a San Diego Comic Con, a gamescom és a PAX körüli hetekben is. ■

Sunset Overdrive
A legutóbbi Sunset Overdrive cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.