Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC a prioritás a Human Element fejlesztésénél

A márciusban bejelentett túlélőhorror az új konzolokra is elkészül, de elsődlegesen PC-re fejlesztik.

2014.05.16. 07:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban jelentette be a frissen alapított Robotoki, hogy készül első játékuk a Human Element. A stúdiót az Infinity Wardból kivált Robert Bowling alapította, a játék pedig egy kőkemény túlélőhorror lesz, amelynek grafikájáért a CryEngine 3 felel majd. A nyílt világú zombis MMO-ban nem is az élőholtak játsszák a főszerepet, hanem a túlélők, mivel a történet már jóval a járvány tetőpontja után játszódik. A mi feladatunk így leginkább a civilizáció újjáépítése lesz, de ebben pont a többi túlélő nehezítheti meg a dolgunkat. A nehézségi szintet nagyon érdekes irányból közelítik meg: nem fokozatot választunk, hanem azt, hogy felnőttként egyedül vagy egy másik felnőttel, esetleg egy gyerekkel vágunk neki a kalandnak. Érdekes, innovatív megoldás, remélhetőleg működni is fog. A játék elején meg kell alkotnunk karakterünk személyiségét és meg kell választanunk adottságait is, de vigyázva, hiszen ez alapvetően befolyásolja, hogy egy-egy küldetésben milyen szerepet tölthetünk be.
A fejlesztők azt is elárulták, hogy a játék több platformon is elérhető lesz, ezek között átjárhatóság is lesz, de a prioritást a PC élvezi. Ez pedig azt jelenti, hogy a bejelentéskor megjelölt 2015 végi premier egyelőre csak a számítógépes változatra érvényes, a PlayStation 4, Xbox One és mobil változatok csak ezt követően érkezhetnek meg. ■

Human Element
A legutóbbi Human Element cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!