Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein: The New Order Wolfenstein: The New Order

Többször végigjátszható a Wolfenstein: The New Order

A fejlesztők arra ösztönzik a játékosokat, hogy többször is nekifussanak a kampánynak, mivel több befejezés és a küldetéseknek több megoldása is van.

2014.05.16. 10:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Míg néhány évvel ezelőtt igazi kuriózumnak számított, ha egy játéknak kettő, esetleg még több befejezése is volt, ma már ez szinte mindennaposnak számít. Nem lesz ez másképp a Wolfenstein: The New Order esetében sem, ám a fejlesztők jelezték, nem csupán a végkifejletet lehet megváltoztatni, hanem szinte az egész játékot. Miután végigjátszottuk a kampányt, érdemes újból nekivágni, ugyanis viszonylag az elején döntési helyzetbe kerülünk, amely gyökeresen megváltoztathatja a sztori alakulását, így némileg a játékmenetet is.
"Bár egy kizárólag egyszemélyes játékról van szó, érdemes többször is újrajátszani. Ugyanis a sztori elején a játékosnak döntenie kell, ez pedig egy alternatív cselekményszálat indít el. Ezért is érdemes másodjára is nekivágni a játéknak, hogy megtudjuk, mi történt volna, ha másképp döntünk. Nem akarok semmit sem előre lelőni, de jelentősen megváltoztatja a történetet és így valamelyest a játékmenetet is. Gondolhatunk rá úgy is, mint egy alternatív befejezésre, de valójában a játék nagy részére hatással van." - nyilatkozta Jens Matthies, a játék kreatív tervezője, aki azt is elárulta, hogy a teljes végigjátszáshoz (beleértve minden helyszín felfedezését és minden összegyűjthető tárgy megszerzését) nagyjából 20 órára van szükség - "Az egyszemélyes kampány teljesítéséhez szerintem olyan 20 óra kell. De nagyon érdemes újból nekivágni, hogy felfedezhessük a másik cselekményt is."
A Wolfenstein: The New Order tehát bőven tartogatni fog meglepetéseket. A megjelenésre sem kell már sokat várni, hiszen négy nap múlva, május 20-án érkezik meg BJ Blazkowicz új kalandja. ■

Wolfenstein: The New Order
A legutóbbi Wolfenstein: The New Order cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.