Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Nincs több CTF a Titanfallban

A fejlesztők két játékmódot is eltávolítottak a játék PC-s változatából.

2014.05.18. 12:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes húzás mellett döntött a Respawn Entertainment, mikor csütörtök éjjel leállították a Titanfall PC-s változatának két játékmódját is. A Capture the Flag és a Pilot Hunter módok mostantól nem érhetőek el, ennek oka pedig rendkívül prózai. A játékosok döntő többsége más játékmódokat részesít előnyben, így az egyes összecsapások előtt nagyon hosszúra nőtt a várakozási idő.
"Lenyűgözően nagy PC-s közösséggel rendelkezünk, akik azonban az Attrition és a Hardpoints játékmódokat preferálják. A CTF és a Pilot Hunter módokat csak kevesen játsszák a PC-s változatban. Akik így tesznek, azoknak a jelentősen megnövekedett várakozási idő - a többi játékosra - nagyban rontja a játékélményt. Azt szeretnénk, ha nem csak a játéklista kínálta tartalom lenne kimagasló, de a csatlakozás is rendben működne. Folyamatosan figyeljük a játékosok szokásait, keressük a kevésbé népszerű játéklistákat és idővel újakat kínálunk helyettük." - olvasható a játék oldalán. A fejlesztők várhatóan később visszakapcsolják ezeket a játékmódokat is az újak mellett.
További érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy megjelent a hozzá tartozó mobilalkalmazás is. Ez a szokásos funkciókat kínálja: bármikor, bárhol hozzáférhetünk a statisztikáinkhoz, érdekes részleteket tudhatunk meg a játék világáról, fegyvereiről és karaktereiről, valamint másodlagos képernyőn térképként szolgál. Az alkalmazás iOS-re (6.0-ás verziótól felfelé) és Androidra (4.0-ás verziótól felfelé) is elérhető. Előbbire az App Store-ban, utóbbira a Google Play áruházban lehet keresni. ■

Titanfall
A legutóbbi Titanfall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.