Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Nincs több CTF a Titanfallban

A fejlesztők két játékmódot is eltávolítottak a játék PC-s változatából.

2014.05.18. 12:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes húzás mellett döntött a Respawn Entertainment, mikor csütörtök éjjel leállították a Titanfall PC-s változatának két játékmódját is. A Capture the Flag és a Pilot Hunter módok mostantól nem érhetőek el, ennek oka pedig rendkívül prózai. A játékosok döntő többsége más játékmódokat részesít előnyben, így az egyes összecsapások előtt nagyon hosszúra nőtt a várakozási idő.
"Lenyűgözően nagy PC-s közösséggel rendelkezünk, akik azonban az Attrition és a Hardpoints játékmódokat preferálják. A CTF és a Pilot Hunter módokat csak kevesen játsszák a PC-s változatban. Akik így tesznek, azoknak a jelentősen megnövekedett várakozási idő - a többi játékosra - nagyban rontja a játékélményt. Azt szeretnénk, ha nem csak a játéklista kínálta tartalom lenne kimagasló, de a csatlakozás is rendben működne. Folyamatosan figyeljük a játékosok szokásait, keressük a kevésbé népszerű játéklistákat és idővel újakat kínálunk helyettük." - olvasható a játék oldalán. A fejlesztők várhatóan később visszakapcsolják ezeket a játékmódokat is az újak mellett.
További érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy megjelent a hozzá tartozó mobilalkalmazás is. Ez a szokásos funkciókat kínálja: bármikor, bárhol hozzáférhetünk a statisztikáinkhoz, érdekes részleteket tudhatunk meg a játék világáról, fegyvereiről és karaktereiről, valamint másodlagos képernyőn térképként szolgál. Az alkalmazás iOS-re (6.0-ás verziótól felfelé) és Androidra (4.0-ás verziótól felfelé) is elérhető. Előbbire az App Store-ban, utóbbira a Google Play áruházban lehet keresni. ■

Titanfall
A legutóbbi Titanfall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.