Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs átverés

Készült egy rövid video, amelyben azt mutatják be, miként reagálnának az emberek, ha a kezükbe kerülne a város irányításának lehetősége. Méregdrága Kész átverés Ubisoft módra.

2014.05.21. 09:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valljuk be, a Ubisoft igazán érti a módját, hogyan reklámozza be a játékait. Különösen igaz ez a Watch_Dogsra, amelyhez épp a napokban indítottak egy különleges nyereményjátékot, valamint előrukkoltak egy másik jó ötlettel is. Csináltak egy hatalmas átverést. Fogtak egy teljesen átlagos telefonszervizt, bekamerázták a környezetét és várták a gyanútlan járókelőket. A boltvezető felajánlott a vásárlóknak egy ingyenes, különleges alkalmazást, amellyel irányíthatják a lámpákat, vezérelhetik az autókat és hasonlók. Ám a baj hamar megtörténik, de inkább nézzétek meg az alábbi videót, nagyon megéri.

Jól látszik, hogy a franciák nem sajnálták a pénzt erre az átverésre, amelynek készítéséről is készítettek egy rövid videót.

További érdekesség a Watch_Dogs háza tájáról, hogy a Ubisoft megállapodott több üzlettel is, akik így különleges, a játékhoz kapcsolódó termékeket is forgalomba hozhatnak. Ezek egyike a musterbrand, amely Aiden Pearce ruháit és táskáit árulja meglehetősen borsos áron. A játék digitális útmutatóját a Prima készíti, akik egy ingyenes mobilalkalmazással mindenki számára elérhetővé is teszik. A Titan Books jóvoltából készül a The Art of Watch_Dogs című album is, amely a játék fejlesztését mutatja be. Ez a nagyobb könyvesboltokban és online is megvásárolható lesz, megjelenésére a játékkal egyszerre lehet számítani.
A Watch_Dogs most már biztosan május 27-én, vagyis alig egy hét múlva jelenik meg, akkor PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra lesz megvásárolható. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.