Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Íme, a Middle-earth: Shadow of Mordor sztorija és stábja.

Új trailer érkezett, amely ezúttal kifejezetten Talion történetét meséli el. Bemutatták a játékban szereplő színészeket is.

2014.05.24. 16:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kissé felbolydult az élet a Middle-earth: Shadow of Mordor körül az elmúlt napokban. Míg a bejelentést követő időszakban csak apránként csepegtették az infókat a Warner Bros. Interactive munkatársai, az elmúlt napokban egyre több video érkezik a játékról. A néhány nappal ezelőtti, a fegyverek megigézését bemutató trailer után most egy újabbal rukkoltak elő, amely már kifejezetten a játék történetére koncentrál. Emellett további érdekes részleteket árultak el a projekttel kapcsolatban: azt már tudhattuk korábbról is, hogy Talion Troy Baker hangján fog megszólalni, de közreműködik sokak kedvenc videojátékos szinkronszínésze, Nolan North, aki Black Handnek kölcsönzi majd a hangját. Mellettük Alaistair Duncan, Laura Bailey, valamint Liam O'Brien is szerepel a játékban.
A történetet az a Christian Cantamessa jegyzi, akinek néhány évvel ezelőtt a Red Dead Redemption sztoriját is köszönhettük, így várhatóan ezzel itt sem lesz gond. A zenéket Garry Schyman komponálja. Ő sem újonc a videojáték-iparban, hiszen korábban többek között a BioShock szérián (mindhárom rész) is ő dolgozott, de olyan klasszikus filmsorozatoknál is közreműködött, mint a Magnum vagy a Szupercsapat.
A Middle-earth: Shadow of Mordor tehát láthatóan remek kezekben van, remélhetőleg a fejlesztők is felnőnek majd a feladathoz. Erre a premier után kaphatunk választ, amire a tervek szerint október 7-én kerül sor. ■

Middle-earth: Shadow of Mordor
A legutóbbi Middle-earth: Shadow of Mordor cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.