Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Hivatalos: készül a Battlefield: Hardline

Az elmúlt napokban felröppent pletykákra reagált az EA, akik elismerték a játék készültét, de bővebb információkkal csak az E3-on fognak szolgálni.

2014.05.28. 10:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Futótűzként terjedt a hír tegnap az interneten, miszerint a következő Battlefield játék a Battlefield: Hardline címet fogja viselni, fejlesztését pedig a Dead Space szériáról ismert Visceral Games végzi. A játék szakít a hagyományos háborús témával, helyette inkább a rendőrség munkája felé fordul. Na nem holmi közúti ellenőrzésekre kell számítanunk, a játék múltjából kiindulva sokkal valószínűbb, hogy a különleges kommandó, a SWAT kalandjait élhetjük majd át. Arról is érkeztek hírek, miszerint a választható karakterosztályok között az enforcer, a mechanic, az operator és a professional fog szerepelni, de lesznek új játékmódok is, mint a Blood Money, a Bomb Squad vagy a Carrier Assault. Egyes források szerint a mechanic és az operator a másik oldalon technician és mastermind néven fognak futni. A fegyverekről, kiegészítő felszerelésekről és járművekről is bukkantak fel hírek, amelyek szerint lehet nálunk gázmaszk, csáklya, forrasztólámpa és különféle gránátok. Járművek terén helikopterekről, rendőrségi hajókról, sportkocsikról, motorokról és teherautókról is terjednek szóbeszédek.
A fentiekből látszik, hogy bőségesen szivárogtak ki hírek a játékról, így az EA kénytelen volt reagálni. Hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Battlefield: Hardline, amelyet valóban a Visceral Games fejleszt, megjelenésére pedig még idén ősszel lehet számítani. A kiadó azonban türelmet kért minden játékostól, mert bővebben csak az E3-on szeretnék bemutatni a játékot. Így azt sem lehet tudni, milyen platformokra készül, de nem kockáztatunk nagyot, ha azt tippeljük, a PC-PS4-X1 trió biztosan szerepelni fog a listán. ■

Battlefield: Hardline
A legutóbbi Battlefield: Hardline cikkek, hírek

hozzászólások (13)

VodevilX
VodevilX 2014.05.29. 19:56
Csakis, és ha jól tudom a Defuse is ilyen BF4ben, bár sosem próbáltam. Biztos azért, mert amikor még annak idején CODoztam az 1-2-vel, már akkor sem tudtam ezt sehol máshol elfogadni a CS-n kívül :)
GustyX
GustyX 2014.05.31. 21:14
He-he:).
Skorpio90
Skorpio90 2014.05.31. 23:10
:D
GustyX
GustyX 2014.06.03. 08:21
"Gameplay."
Nem Final Stand a neve és DLC lesz?
SwitcX88
SwitcX88 2014.06.03. 11:34
Ez az? Simán belevághatnák a prémium csomagba. Semmi extrát nem látok benne.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.