Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Még a 2015 is optimista cél a The Divisionnek?

Néhány hete halasztották a játék premierjét jövőre, de egyes fejlesztők még ezt is túl optimista becslésnek tartják.

2014.05.28. 10:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig két hete jött a hír, amely szerint a Tom Clancy's The Division premierjét 2015-re halasztották. Azt már eddig is tudtuk, hogy egy nagyszabású projektről van szó, ezt támasztják alá az eddig ismert részletek és a bemutatott videók is. Valóban egy újszerű játék készül a Ubisoft Massive stúdiójában, ám egyes belső források most arról számoltak be, hogy még a 2015-ös premier is csak egy nagyon optimista becslés, hiszen a fejlesztés még ott sem tart, hogy kipróbálható lenne a játék.
"A The Division minden kétséget kizáróan az egyik legambiciózusabb játék, ezt pedig a kiadós is tudja. Nagymértékben nőttek a forrásaink, folyamatosan bővülünk és sok más Ubisoft stúdiótól is kapunk segítséget, amire szükségünk is van, ha szeretnénk befejezni a játékot a következő őszre. Ugyanakkor be kell valljam, még ez a dátum is túl optimistának tűnik nekem, hiszen tulajdonképpen még egy működő játékunk sincs, valamint komoly gondok vannak a többjátékos rész alapjaival is. Másfelől a játék motorjával nagyon elégedettek vagyunk mi és a Ubisoft egyaránt, biztos vagyok benne, hogy a jövőben számtalan más játékban is jó szolgálatot tesz majd." - nyilatkozta a titokzatos forrás a Game Reactor magazinnak.
A fentiek alapján valóban nem áll jól a The Division szénája, de aggodalomra talán nincs okunk, hiszen a jelenlegi állás szerint még mindig egy bő évük van a fejlesztőknek, hogy elkészüljenek. Fejlesztőből pedig akad bőven, hiszen egyes hírek szerint legalább tíz Ubisoftos stúdió is besegít a munkába, vagyis erőforrásból tényleg nincs hiány. Várhatóan az E3-on többet is megtudunk a helyzetről. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.