Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Megjelent a Watch_Dogs mobilalkalmazása is

Telefonunkon vagy táblagépünkön keresztül törhetünk borsot a többi játékos orra alá.

2014.05.28. 14:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap rajtolt el a Ubisoft nagy reménységű játéka, a Watch_Dogs, amelyről már mi is elmondtuk a véleményünket. A francia kiadó a játékkal egyszerre több alkalmazást is készített, amelyek szintén tegnap váltak elérhetővé. A kimondottan Aiden Pearce kalandjához kapcsolódó applikáció a ctOS Mobile címet viseli és számos érdekes funkcióval egészíti ki a játékot. Csatlakozva a hálózathoz a kezünkbe vehetjük Chicago teljes irányítását, beleértve a rendőrséget is, akikkel borsot törhetünk az éppen aktív játékosok orra alá. Irányíthatjuk a rendőrségi helikoptert, valamint hozzáférünk a város minden ctOS által vezérelt eszközéhez is. Lényegében egy kicsit belekóstolhatunk a játék másik oldalába, a rendfenntartók munkájába is, mivel nincs más feladatunk, mint megállítani a többi játékost. A ctOS alkalmazás iOS-re az App Store-ból, Androidra pedig a Google Play áruházából lehet ingyenesen letölteni.
A napokban egy másik alkalmazás is megjelent, amely a H_ide by Watch_Dogs címet viseli. Ebben nem közvetlenül a játékhoz kapcsolódhatunk, hanem barátainkat tréfálhatjuk meg. Különféle kódolt szövegeket és képeket küldhetünk ismerőseinknek, valamint arra is lehetőségünk van, hogy eltorzított hangú hangüzeneteket rögzítsünk és küldjünk nekik. Ez szintén megtalálható az App Store-ban és a Google Play áruházban. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.