Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Steamen is bérelhető a CRYENGINE

Havidíjas változatban szerezhető be a grafikus motor.

2014.05.29. 18:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes ötlettel állt elő a Crytek, ugyanis havidíj ellenében közzétették grafikus motorjukat a Steam áruházában. Havi 7 euróért bárki hozzáférhet a CRYENGINE-hez, hogy aztán elkészíthesse saját játékát. Ez is része az Engine as a Service szolgáltatásnak, így aki ezt a megoldást választja, a későbbiekben a motorra írt játékuk után nem kell már licencet fizetniük.
"A CRYENGINE ereje kombinálva a közösségünkkel és az olyan szolgáltatásainkkal, mint a Steam Workshop, minden eddiginél könnyebbé teszi a játékok fejlesztését és online terjesztését. Egyedülálló dolog, hogy a motor bekerült az áruházunkba, így a Steamet használó tehetséges fejlesztők plusz motivációt kaphatnak." - nyilatkozta Doug Lombardi, a Valve vezére, akihez csatlakozott Carl Jones, a Crytek vezető munkatársa is - "Azt szeretnénk, ha a CRYENGINE a lehető legjobb kezekben lenne napjaink független fejlesztőinél. A Steam a legjobb megoldás erre, hiszen itt a fejlesztők közvetlenül a piacra, a közönségnek készíthetik el játékaikat, ez pedig tökéletesen passzol az Engine as a Service filozófiájába. A mai megjelenés az első grafikus motort jelenti a Steamen, amely megfelelő környezetet nyújt bármilyen játék fejlesztéséhez. Olyan profi eszközöket adunk a fejlesztők kezébe, amelyek mellett maguk választhatják meg, milyen módon kívánják terjeszteni játékukat. A licencdíjak megfizetésének kivonásával azt szeretnénk, ha a CRYENGINE lenne mindenki számára a legjobb választás, amely tovább ösztönözheti a fejlesztőket, hogy megvalósítsák kreatív terveiket."
A CRYENGINE több konstrukcióban is hozzáférhető: egy hónapra 6,99 euróért, három hónapra havi 6,39 euróért, míg fél évre havi 5,83 euróért lehet hozzájutni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.