Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Steamen is bérelhető a CRYENGINE

Havidíjas változatban szerezhető be a grafikus motor.

2014.05.29. 18:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes ötlettel állt elő a Crytek, ugyanis havidíj ellenében közzétették grafikus motorjukat a Steam áruházában. Havi 7 euróért bárki hozzáférhet a CRYENGINE-hez, hogy aztán elkészíthesse saját játékát. Ez is része az Engine as a Service szolgáltatásnak, így aki ezt a megoldást választja, a későbbiekben a motorra írt játékuk után nem kell már licencet fizetniük.
"A CRYENGINE ereje kombinálva a közösségünkkel és az olyan szolgáltatásainkkal, mint a Steam Workshop, minden eddiginél könnyebbé teszi a játékok fejlesztését és online terjesztését. Egyedülálló dolog, hogy a motor bekerült az áruházunkba, így a Steamet használó tehetséges fejlesztők plusz motivációt kaphatnak." - nyilatkozta Doug Lombardi, a Valve vezére, akihez csatlakozott Carl Jones, a Crytek vezető munkatársa is - "Azt szeretnénk, ha a CRYENGINE a lehető legjobb kezekben lenne napjaink független fejlesztőinél. A Steam a legjobb megoldás erre, hiszen itt a fejlesztők közvetlenül a piacra, a közönségnek készíthetik el játékaikat, ez pedig tökéletesen passzol az Engine as a Service filozófiájába. A mai megjelenés az első grafikus motort jelenti a Steamen, amely megfelelő környezetet nyújt bármilyen játék fejlesztéséhez. Olyan profi eszközöket adunk a fejlesztők kezébe, amelyek mellett maguk választhatják meg, milyen módon kívánják terjeszteni játékukat. A licencdíjak megfizetésének kivonásával azt szeretnénk, ha a CRYENGINE lenne mindenki számára a legjobb választás, amely tovább ösztönözheti a fejlesztőket, hogy megvalósítsák kreatív terveiket."
A CRYENGINE több konstrukcióban is hozzáférhető: egy hónapra 6,99 euróért, három hónapra havi 6,39 euróért, míg fél évre havi 5,83 euróért lehet hozzájutni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.