Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Stronghold Crusader 2

A várépítős stratégiai játék szeptember elején jelenik meg.

2014.05.29. 21:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2002 nyarán jelent meg a Firefly Studios stratégiai játéka, a Stronghold: Crusader, amelyben az akkora már nagy népszerűségnek örvendő várépítős játékmenetet a keresztes háborúk korába és helyszínére vitték. A játék talán a mai napig a legnagyobb népszerűségnek örvend a szérián belül, bár ebben közrejátszhat az is, hogy a sorozat az elmúlt években erős hanyatlásnak indult. A fejlesztők talán ezért is döntöttek úgy, hogy inkább visszatérnek az eredeti részekhez és azokat elevenítik fel újra. A Stronghold Crusader 2 az eddig látottak alapján inkább tekinthető az eredeti felújításának, mint tényleges folytatásnak, de ezzel nem feltétlenül van baj.
"Nagyon örülünk, hogy végre pontos dátummal szolgálhatunk a Stronghold rajongói számára. A Crusader ág kedvelői már tűkön ülve várhatják, hogy végre megkaparintsák az új játékot, de mi sosem sürgettük a fejlesztést. A projekt kezdete óta azt valljuk, hogy csak akkor érkezzen el a Crusader 2 ideje, amikor már tényleg készen áll a csatára. Úgy érezzük, hamarosan elérkezik az idő, hiszen már a végső tesztek zajlanak, valamint olyan rendezvényekre legyünk jelen a demónkkal, mint az EGX Rezzed, a PAX East vagy épp az EGX London. A szeptember 2-án megjelenő folytatás méltó lesz a Crusader címhez." - nyilatkozta Simon Bradbury, a stúdió alapítója és vezetője.
A Stronghold Crusader 2 tehát nem tudja tartani a korábban jósolt nyári premiert, helyette szeptember legelején fog megjelenni, kizárólag PC-re. ■

Stronghold Crusader 2
A legutóbbi Stronghold Crusader 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.