Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamre került a Blockstorm korai változata

Újabb kockavilág-akciójáték készül, amely már most kipróbálható.

2014.05.30. 12:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új darabbal bővült a Steam Early Access gyűjteménye (a szolgáltatás talán az utóbbi évek legnagyobb találmánya volt részükről, amelynek népszerűsége a Kickstarterével vetekszik), megjelent ugyanis a Blockstorm korai változata. A játék első ránézésre le sem tagadhatná, hogy a Minecraft ihlette, ugyanis itt is minden apró, elpusztítható kockákból épül fel. A lényeg ezúttal is saját világunk megépítésén, annak megosztásán, majd a többi játékos által való elpusztításán van, amelyhez elengedhetetlen egy jól kezelhető, könnyen tanulható pályaszerkesztő is. A játékot a GhostShark Games fejleszti, akiknek ez lesz az első próbálkozásuk.
"A Blockstorm az első kereskedelmi forgalomba szánt próbálkozásunk, így nagyon reméljük, hogy értékelni fogjátok az igyekezetünket. Egy év kemény munkájával megteremtettük az alapokat, amelyre építhetünk, követve a közösség igényeit és tanácsait. A Blockstorm korai változata elérhető lesz a Steamen, ami azt jelenti, hogy a játék általatok fog formálódni. A véleményetek és meglátásaitok alapján fogjuk fejleszteni, elkészíteni az új tartalmakat és folyamatosan bővíteni. A fejlesztés addig tart majd, amíg a közösség nem érzi úgy, hogy a játék kész a végleges, kereskedelmi forgalomra is." - nyilatkozta Davide Barbieri, a játék tervezője.
A játékban minden tárgy, karakter, térkép és eszköz ugyanazokra az elemekre épül, így minden csak a játékosok fantáziáján múlik. Kezdetben három játékmódban lehet próbára tenni magunkat: deathmatch, team deathmatch és assault. A pályákon minden elpusztítható lesz (ehhez hatalmas arzenál áll a játékosok rendelkezésére a puskáktól a robbanószerekig), így a fedezék mögüli harc csak ideig-óráig lesz célravezető. Ez pedig folyamatosan változó taktikát igényel majd.
A Blockstorm egyelőre nem található meg közvetlenül a Steam áruházában, de a hivatalos oldalon már megvásárolható a korai változat (10 euróért), amelyet már a Steamen keresztül tudtok aktiválni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.