Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Sunset Overdrive heti híradója

A fejlesztők egy trailersorozatban mutatják be a játék fontosabb elemeit.

2014.06.02. 10:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Insomniac Games sokáig kizárólag a Sony konzoljaira készített játékokat, ez alól egyedül a 2012-es Outernauts és a tavaly megjelent Fuse volt a kivétel. Előbbi ráadásul egyáltalán nem jelent meg semelyik PlayStationre, és ugyanez lesz a helyzet a stúdió legújabb projektjével is, a Sunset Overdrive-val. A játék ugyanis kizárólag Xbox One-ra készül. Az eddig napvilágot látott részletek és trailer alapján a játékot leginkább a Dead Rising és Tony Hawk szériák különös keverékének lehetne nevezni.
A fejlesztők májusban útjára indítottak egy trailersorozatot, amely a Sunset TV címet viseli. Ez a tervek szerint hetente fog jelentkezni, benne pedig érdekes részleteket tudhatunk meg a játékról. Az első részben a közlekedés került a középpontba: Sunset Cityben nem lesznek elérhetetlen területek, hiszen gyakorlatilag bárhol, bármin közlekedhetünk. Ugrálhatunk a falakon, csúszkálhatunk a villanyvezetékeken, de a földhözragadtabbak választhatják a futást is.

A második részben főhősünk különleges támadásairól esett szó: rengeteg ilyen lesz, a tornádóütéstől kezdve a hatalmas robbanásokon át egészen a tekegolyó effektig.

A napokban megjelent a legújabb video is, amelyben a játékban található arzenált boncolgatják. Fegyverből is hatalmas mennyiség áll majd a játékosok rendelkezésére, ráadásul ezek többsége teljesen elvetemült, a valóságtól a végletekig elrugaszkodott halálosztó lesz (ahogy a játék maga is teljesen elmebeteg lesz).

A Sunset Overdrive egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, várhatóan erről is esik majd szó a hamarosan esedékes E3-on, ahol bővebben is mesélnek majd róla a fejlesztők. ■

Sunset Overdrive
A legutóbbi Sunset Overdrive cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.