Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Metro Redux

Az első képek a Metro Reduxból

A fejlesztők ígérete szerint még szebb lesz a két játék.

2014.06.02. 11:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Őszintén megvallva nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében a 4A Games néhány nappal ezelőtti bejelentése, amely szerint készül a Metro Redux. A játék ugyanis nem a méltán népszerű sorozat új epizódja lesz, hanem az eddig megjelent két játék felújított, összecsomagolt kiadása. Sokakban azonnal felmerült a kérdés, hogy még a Metro 2033 is mindössze négy éves, a Metro: Last Light pedig egyenesen újnak számít, hiszen alig egy éve jelent meg, akkor viszont miért is kell őket felújítani és újra kiadni? Erre a válasz leginkább a PlayStation 4 és Xbox One környékén keresendő, hiszen ezekre a konzolokra is meg fog jelenni a gyűjtemény.
A fejlesztők a napokban három új képet tettek közzé a világhálón, amelyek már a tovább csiszolt grafikát hivatottak prezentálni. A látottak alapján nem lehet eldönteni, hogy melyik részből származnak, de várhatóan a Metro 2033 fog többet profitálni az új kiadásból, hiszen így megkapja a legtöbb új látványeffektet, amelyek eddig csak a Last Lightban voltak elérhetőek.
A Metro Redux a tervek szerint még a nyáron megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Hogy a számmágusoknak is legyen mi rágódnia, a hírek szerint a Sony konzolján 1080p-s felbontásra lehet számítani, míg a Microsoftén "csak" 900p-re, ám mindkét esetben 60 fps-t ígérnek a fejlesztők. ■

előző
következő
Az első képek a Metro Reduxból
Az első képek a Metro ReduxbólAz első képek a Metro ReduxbólAz első képek a Metro Reduxból
Metro Redux
A legutóbbi Metro Redux cikkek, hírek

hozzászólások (9)

VodevilX
VodevilX 2014.06.02. 18:18
Na ez az, a 2033 még ma sem sok gépen futna maxon...
Skorpio90
Skorpio90 2014.06.02. 19:24
Már csak azért sem, mert az optimalizálása nem éppen a legjobb.
balays82
balays82 2014.06.02. 20:58
Már miért lenne a Metro 3-ból, amikor ilyen nevű játék nem is létezik? Az első kép egyértelműen Metro 2033, ezzel a jelenettel kezdődik a játék.
Yaho0
Yaho0 2014.06.03. 00:06
Kicsit csalódott vagyok, mert nagyon feltüzelt a gondolat, hogy egy új Metro játékot láthatok majd a kezeim között. Azonban így legalább már most nyáron játszhatom ki mégegyszer, már úgyis el akartam kezdeni, ezzel viszont plusz motiváció is adott. Attól függetlenül, hogy a Metro 2033 szerintem is nagyon szép még a mai szemmel is, csak az optimalizálatlansága elég szembetűnő. A Last Light, ha jól emlékszem nagyobb FPS számmal futott ugyanolyan beállítások mellett, mint az elődje.
Breaker
Breaker 2014.06.03. 09:19
A maga nemében a legyszebb játék volt a Metro, még ma is gyönyörűnek tekinthető - ezt tunningolni szerintem nem nagyon lehet :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.