Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2015-ben jön a Homefront: The Revolution

A Crytek tavaly vásárolta meg a közepes sikerű játék jogait, most pedig hivatalosan is bejelentette, hogy készíti a folytatást.

2014.06.02. 22:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2011 tavaszán jelent meg a Kaos Studios akciójátéka, a Homefront, amelyet az akkor még aktív THQ adott ki. A játék bár tartalmazott érdekes ötleteket, valamint a történet sem volt sablonosnak nevezhető, de sajnos a kivitelezés több ponton is hagyott kívánni valót maga után, így a végeredmény legfeljebb erős közepesnek volt nevezhető. A THQ aztán tavaly év elején végleg beadta a kulcsot, a többi kiadó pedig kapott az alkalmon és lecsapott az árverésre került játékokra. Így kerültek a Homefront jogai a Crytekhez, akik a mai napig jegelték a projektet, hogy most bejelentsék: készül a Homefront: The Revolution.
A történet négy évvel azt követően veszi fel a fonalat, hogy Észak Korea leigázta az Egyesült Államokat. Philadelphiában járunk, amely mostanra egyszerű gettóvá degradálódott, ahol a lakosság állandó rettegésben él, az utcákon pedig katonák és drónok járőröznek. Csakhogy mélyen a város szívében van egy zóna, amelyet még a katonák is messze elkerülnek, a helyiek pedig bőszen szervezik az ellenállást, amelynek mi is tagja leszünk.
A játék teljesen nyitott világban játszódik, ahol minden tettünkkel alakíthatjuk a forradalom kimenetelét. A fejlesztők ígérete szerint az összecsapások nem előre megírt forgatókönyv szerint fognak zajlani, hanem teljesen véletlenszerűen. A koreai oldalon természetesen csúcstechnológiás arzenál áll a katonák rendelkezésére, míg nekünk csak az otthon összebarkácsolt stukkerek jutnak. A játékmenet gerincét az ellenállás szervezése adja, így folyamatosan új tagokat kutathatunk fel, új bázisokat és menedékeket állíthatunk, fegyvereinket pedig apránként fejleszthetjük majd. Az ígéretek szerint kidolgozott egyszemélyes kampányt vár a játékosokra, de kapunk kooperatív módot is, amelyben együtt verhetjük ki az ellent a városunkból.
A látványért nem meglepő módon a CRYENGINE legújabb változata lesz felelős, vagyis erre panasz aligha érheti majd a játékot, legalábbis a bejelentés mellé csatolt képek tanúsága szerint. Érkezett még egy trailer is, amely egy ellenőrzőpont elleni gerillatámadást mutat be. Az első játékmenet-bemutatóra az E3-on kerül sor.
A Homefront: The Revolution a tervek szerint 2015-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
2015-ben jön a Homefront: The Revolution
2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution2015-ben jön a Homefront: The Revolution

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.