Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Népszerű a Magicka: Wizard Wars nyílt bétája

Az első néhány napban máris félmillióan próbálták ki a játékot.

2014.06.06. 18:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Május végén rajtolt el a Magicka: Wizard Wars nyílt bétája, amelyre a Steamen bárki csatlakozhat. A fejlesztő Paradox North a napokban örömmel jelentette be, hogy a béta nagy népszerűségnek örvend, hiszen a rajt óta eltelt bő másfél hét alatt máris félmillió játékos tette próbára mágikus képességeit. A számok bűvöletéhez tartozik, hogy az első héten a játékosok összesen 97 704 758 alkalommal varázsoltak a bétában.
"Ha tehetnénk, minden egyes játékossal személyesen fognánk kezet és személyesen köszönnénk meg a segítségét, de ehhez túlságosan is soka vannak, így ez a játék fejlesztésének rovására menne. Nagyon örülünk, hogy összességében mindenkinek tetszik a játék, de ez még csak a kezdet. Az elmúlt héten megnégyszereztük a szerverek kapacitását, de folyamatosan állítunk be újabb szervereket is a sorba, hogy így biztosíthassuk a Magicka újabb fejezetének remek nyitányát." - nyilatkozta John Hargelid, a stúdió vezetője. ■

Magicka: Wizard Wars
A legutóbbi Magicka: Wizard Wars cikkek, hírek

hozzászólások (1)

david139
david139 2014.06.07. 13:32
Az indulás után 2 nappal már ténylegesen lehetett játszani is, most pedig szinte már lagg mentesen, úgyhogy a a szerverek bővítése tényleg megtörtént, viszont attól tartok, hogy fölöslegesen. Magamból kiindulva úgy érzem, hogy a kipróbálok zöme hamar ott is hagyja a játékot, mert egyszerűen nincs, ami ott tartson.
Az előző Magickát nagyon szerettem, vicces volt a játék mechanizmus és a sztori is. Itt viszont van 2(?) domination pálya és ennyi. A harc viszonylag szórakoztató, de egy meccs bőven kielégíti a napi igényeim. Nincs miért játszani, single-ben a sztori tart ott, online játékokban meg az e-peen, ebben a játékban egyik sincs. Van ugyan valami currency, amiből rengeteg kell, hogy vehess valamit, de az sem olyan, mint egy MMORPG-ben, hogy ad +99 statot, hanem az egyikhez hozzáad, a másikból meg levon. Szóval sokkal nem leszel előrébb.

Moba stílusban, vagy MMORPG-ben nagyon díjaznám ezt az elem kombinálós harcrendszert, de így, hogy a játékban semmi más nincs lényegében, ez így nagyon kevés nekem.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.