Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új város vált elérhetővé a The Secret Worldben

A játék történetének legnagyobb frissítésével most már Tokióban is körülnézhetünk.

2014.06.06. 18:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan második születésnapját ünnepelheti a Funcom MMO-ja, a The Secret World. Bár a játék nem váltotta be maradéktalanul az elvárásokat, rossznak semmi esetre sem nevezhető. A fejlesztők folyamatosan szépítik, bővítik és javítják a játékot, mely a napokban története legnagyobb frissítésével bővült. Új fejezet érkezett a fő történethez, amely a The Black Signal alcímet viseli, de a több órás plusz tartalom nem a legnagyobb érdekessége a frissítésnek. Új város is elérhetővé vált, ugyanis mostantól Tokióban is megfordulhatunk. Az új fejezet is ide kalauzolja a játékosokat. Emellett megérkezett az új AEGIS rendszer is. Erről, az új fejezetről és az új helyszínről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben. ■

előző
következő
Új város vált elérhetővé a The Secret Worldben
Új város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret WorldbenÚj város vált elérhetővé a The Secret Worldben
The Secret World
A legutóbbi The Secret World cikkek, hírek

hozzászólások (4)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.06.06. 19:17
Sokáig elég intenzíven toltam a játékot, de aztán belebonyolódtam a fejlődési rendszerbe, sikerült hazavágnom a karakteremet, és mivel a játékban skillpontokat nem lehet újraelosztani, inkább feladtam... Talán visszanézek rá valamikor a nyáron.
-T0ng-
-T0ng- 2014.06.07. 08:12
Zoo_Lee én is nyomom aktívan a játékot! Amúgy a skill pointokba nehéz belekeveredni, mert elvileg minden részét az alap skillfának ki lehet maxolni:D Ezért is nincs benne újra osztás.

Én azt vettem észre, hogy érdemes ragaszkodni a Deck-ekhez mert sokat segítenek. Ha pedig a saját szervezeted Deckjei nem tetszenek érdemes rákeresni a többi deck-re, hogy hogy és minképp vannak elosztva a pontok, használható, csak a ruhákat nem kapod meg értük.

Ha úgy döntesz, hogy visszajössz játszani esetleg szólj, mert én még Solomon Island második területén vagyok (új karakter mert a templomosok nem jöttek be annyira) szóval vissza tudok bóklászni segíteni.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.06.07. 17:13
Én a Solomon harmadik területén hagytam abba Templarral. Nekem pont a deckek kavartak be, megpróbáltam Preacher buildet összehozni (kb. az ultimate karakternek tűnt, közelharcra kard, távolságra és gyógyításra pedig vérmágia), és gyakorlatilag agyonbonyolítottam magamnak a játékot a rengeteg különböző képességgel + két weapon resource menedzselésével. A megoldás szerintem az lenne, ha megint csak a kardra koncentrálnék, annak a különböző aktív-passzív sebzésnövelő/öngyógyító skilljeivel nagyon jól elvoltam (vagy néznék egy hivatalos guide-ot a Preacher fejlesztéséhez/használatához).

Most a WildStart gyűröm, ha azzal végeztem, akkor lehet nyáron visszanézek majd. A hangulatát imádtam.
-T0ng-
-T0ng- 2014.06.07. 17:23
TSW-ben úgy vettem észre érdemes kinézni 2-3 fegyver irányt az elején, amikből sok kombót kilehet hozni és úgy viszonylag szépen lehet haladni. Én Polarizerre gyúrtam rá először a Templarommal, egyszer csak azt vettem észre, hogy a Templarnal nincs elementalt meg pisztolyt használó deck, de én csak ezekre gyúrtam rá, úgyhogy egy új karakter indítása nekem is szükséges volt....na az újjal tudatosabb voltam:D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.