Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Ubisoft és az NVIDIA további játékokról is megállapodott

A francia kiadó következő nagy címeinek PC-s fejlesztésénél is szoros marad az együttműködés.

2014.06.07. 12:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az utóbbi időben az AMD révén kicsit felpezsdült az élet a konkurens NVIDIA háza táján, ez nem gátolja a zöldeket abban, hogy további megállapodásokat kössön a Ubisofttal. Ennek fényében a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Watch_Dogs után újabb játékok PC-s fejlesztésénél fognak segédkezni. A hírek szerint a szoros együttműködés kiterjed a Far Cry 4, az Assassin's Creed Unity, a The Crew és a Tom Clancy's The Division fejlesztésére is. Tekintve, hogy utóbbi játék csak 2015-ben jelenhet meg, így elmondható, hogy a két cég között hosszú távú marad az együttműködés. Ez pedig azt jelenti, hogy a későbbiekben is számíthatunk olyan Ubisoft játékokra, amelyek PC-n NVIDIA-exkluzív látványeffektekkel lesznek felvértezve.
"Az NVIDIA révén lehetővé vált, hogy tovább fokozzuk a PC-s játékélményt. Nagy várakozással tekintünk a további közös munka elé a következő nagy címeinken." - nyilatkozta Geoffroy Sardin, a Ubisoft marketingosztályának vezetője, akihez csatlakozott Tony Tamasi, az NVIDIA vezető munkatársa is - "Örömmel kötöttük meg a hosszú távú megállapodást a Ubisofttal, hogy továbbra is a legújabb PC-s technológiáinkkal támogathassuk a játékaikat. A GameWorks révén egyedi látvány- és játékmeneti fejlesztésékkel javíthatjuk a játékélményt a Ubisoft játékainál. Már alig várom, hogy magam is játszhassak velük."
Az már megint más kérdés, hogy ehhez mit fog szólni az AMD, valamint hogy ezek az effektek a beharangozásukhoz mérten mennyit fognak dobni a játékok grafikáján. Erre leghamarabb idén ősszel derülhet fény, ugyanis jelen állás szerint a Far Cry 4 november 20-án jelenik meg, valamint az Assassin's Creed Unity és a The Crew is őszre várható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.