Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Játék készül a Falling Skiesból

A TV-s sci-fi sorozat alapján készülő alkotás még idén megjelenhet.

2014.06.09. 12:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb televíziós sorozat alapján készül videojáték adaptáció. A Falling Skies (nálunk Éghasadás) 2011 óta van műsoron, idén már a negyedik évadját tapossa, népszerűsége pedig egyelőre töretlennek látszik. A Little Orbit kiadó most látta elérkezettnek az időt, hogy videojátékot készítsen a sorozat alapján, amely egy taktikai-stratégiai-RPG keverék lesz. Mi természetesen az emberek oldalán szállhatunk harcba az idegenek ellen, a játékmenet pedig egy osztag irányítására épül.
"Az a célunk, hogy ugyanazt az emberi oldalt alkossuk újra, amely a TV-s sorozatot is jellemzi, így a játékosok a karakterekkel együtt fejlődhetnének, ahogy végrehajtják a különféle stratégiákat. Ugyanazt a szereplőközpontú történetvezetést szeretnénk megvalósítani a játékban is úgy, hogy az minden játékos számára érthető legyen." - magyarázta Matt Scott, a Little Orbit vezetője.
Egyelőre csak keveset tudni a játékról, de egyes hírek szerint a küldetések között találunk majd rajtaütéseket és mentőakciókat is, karaktereink pedig mind eltérő és fejleszthető képességekkel és felszereléssel fognak rendelkezni. A sorozat fontosabb szereplői is felbukkannak majd a játékban. A Falling Skies a tervek szerint idén ősszel jelenhet meg PC-re és konzolokra, de utóbbiakat egyelőre nem pontosították. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.