Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2014

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

PC-re és új konzolokra is jön a GTA V

Megtörtént a nagy bejelentés, lerántották a leplet a nagy titokról... amiről mindenki tudott eddig is. De azért örülünk neki nagyon.

2014.06.10. 09:08 | szerző: GeryG | kategória: E3 2014

Volt olyan játékos, aki egyetlen percig is kételkedett benne, hogy a Rockstar Games végül elkészíti a tavalyi év játéka Grand Theft Auto V-t PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra? Nos, ha volt is ilyen játékos, az most megnyugodhat: a Sony E3-as konferenciáján megtörtént a nagy bejelentés, készül a játék a fenti platformokra! Az alábbi trailer tanúsága szerint még szebb lesz, mint az eredeti változat, ez pedig egy meseszép alkotást jelent (hiszen a korábbi változat is gyönyörű volt). A videót a PlayStation 4-es változatból rögzítették, így nem kizárt, hogy a PC-s kiadás még ennél is egy árnyalattal szebb lesz. Már csak az a kérdés, hogy mennyire sikerül az optimalizálás, ugyanis ezen bukott el annak idején az előző rész is.
A Grand Theft Auto V egy évvel a PS3-X360 megjelenés után, idén ősszel érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (28)

Creativ3Form
Creativ3Form 2014.06.12. 11:13
Én úgy voltam vele, hogy mivel 100%, hogy az első 1-2 napon elfogy majd az ÖSSZES példány, így inkább legyek benne én is ebbe az első 1-2 napos szórásba. Valahogy nem lenne kedvem belefutni a célegyenes előtt a "sajnos elfogyott, és majd csak 2 hét múlva jön az újabb beszállítás" szövegbe. :-D
Skorpio90
Skorpio90 2014.06.12. 11:43
Én is így vagyok vele, hogy nem akarok lemaradni az első szállítmányról, de kicsit azért fosok a gépigénytől. Viszont ha abból indulok ki, hogy még egy 360-on és egy PS3-on is eldöcögött, csak nem lehet baj.
GustyX
GustyX 2014.06.12. 11:45
GTA4 is eldöcögött rajtuk, de a PC-s verzióval nem kevés baj volt.

Lehet én is előrendelem és nem várok valszeg feleslegesen a PC-s CE-re.
balays82
balays82 2014.06.12. 11:52
Abból a szempontból nem teljesen jó a példád, hogy a PS3-as GTA IV állítólag valami iszonyatosan igénytelen port volt, sub-sub HD felbontásban döcögött csak el. A Rockstar elég sok hibát követett el a negyedik résszel, de szerintem tanultak belőle. Bár az szerintem nem szempont, hogy a GTA V-öt is elbírta a prevgen, mert úgy tűnik, elég alapos ráncfelvarráson esik át a játék őszre, ami nyilván gépigényt is növelni fogja.
Skorpio90
Skorpio90 2014.06.12. 12:11
Ahogy balays is írta, a PS3 port elég gány lett, de én a 360 verziónál is láttam eltűnő textúrákat, illetve szaggatásokat. Szeretném azt hinni, hogy itt is külön ment a fejlesztés, mint a Max Payne esetéban, és azért van az 1 év csúszás, hogy az előző generációra is megvegyék az emberek a játékot. Ez esetben gyakorlatilag kétszer adják el, mert ha egy időben jöttek volna ki, szerintem soha az életben nem produkált volna a 360 és PS3 32 millió eladott példányt.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.