Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2014

Készül a Dead Island 2

Az új részt nem a Techland, hanem a Yager csapata fejleszti.

2014.06.10. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: E3 2014

Az E3-on rántották le a leplet a Yager új játékáról, a Dead Island 2-ről. A stúdió korábban a Spec Ops: The Line-nal tette le névjegyét a videojáték-iparban, most pedig a Techland alkotását folytatják (ők ugye a Dying Light fejlesztésén fáradoznak, így fenn állhat az a furcsa helyzet, hogy idővel saját korábbi szériájuk ellen kell hadba küldeniük új játékukat a piacon). A kiadástért természetesen ezúttal is a Deep Silver fog felelni, akik a Sony E3-as konferenciáján mutatták be a játékot.
"Néhány hónappal a banoi-i incidens után a hadsereg karantén alá helyezte az egész arany államot. Kalifornia most már lezárt terület, amely igazi véres paradicsoma lehet azoknak, akik a felszólítás ellenére nem hagyják el az otthonukat, valamint azoknak, akiket vonz a kaland, a csillogás és egy új kezdet lehetősége." - olvasható a hivatalos közleményben.
A játék tehát a trópusi sziget után a kontinensen folytatódik tovább (nem kéne akkor inkább Dead Continentre keresztelni inkább?), ahol az emberek abba az álomba ringatták magukat, hogy fel vannak készülve a zombik támadására. A vállalkozások különféle vakcinákat és a túlélő készleteket árulnak, az emberek pedig azt hiszik, velük nem történhet meg az, ami Banoi szigetén megesett. Naná, hogy velük is megesik, ezért emel a kormány egy áthatolhatatlan betonfalat Kalifornia határán.
A fejlesztők az alapoktól tervezték újra a harcrendszert (amely azért még mindig a magunk által készített fegyverekre támaszkodik), hogy az még használhatóbb és még brutálisabb legyen. A látványért az Unreal Engine 4 felel majd, a kampányt pedig akár egyszerre nyolcan is teljesíthetjük kooperatív módban (amelyben bármikor szabadon ki-be járkálhatnak a játékosok). Karakterünket több irányba is fejleszthetjük, így válhat belőlünk vérgőzös mészáros vagy épp csendesen lopakodó vadász is.
A Dead Island 2 a tervek szerint 2015 tavaszán jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Dead Island 2
A legutóbbi Dead Island 2 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

A Molyember
A Molyember 2014.06.11. 19:00
A trailert nagyon összerakták, de ehelyett a zombis baromság helyett csinálhatnának inkább a Spec Ops zseniális hangulatához, történetéhez hasonló lövöldét.
GustyX
GustyX 2014.06.17. 17:12
Most néztem meg a trailert és az baromi jó!!!!
Játék zombik miatt kevésbé érdekel, bár ha a trailernek megfelelő lesz a játék is, akkor lehet túlteszek a zombi utálatomon és figyelemmel kísérem a játékot.

Hosszabb változat.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.