Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Tényleg ez az utolsó Uncharted?

Az E3-on leleplezett Uncharted 4: A Thief's End lehet Nathan Drake utolsó kalandja, ezt erősítette meg az őt szinkronizáló Nolan North is.

2014.06.15. 20:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár már jó néhány hete tudni lehetett, hogy készül az Uncharted széria negyedik része, a hivatalos leleplezésre csak az E3-on került sor. A játék az Uncharted 4: A Tief's End címet kapta, amely azonnal találgatásra késztette mind a szakmát, mind a játékosokat: vajon tényleg ez lesz a széria utolsó felvonása? A fejlesztő Naughty Dogra eddig az volt a jellemző, hogy játékait trilógiává bővíti, de ez Nathanék esetében már megtörtént, most mégis jön az új epizód. A találgatások kapcsán végül a fejlesztés egyik fontos alakja, Nolan North, Nathan Drake hangja is megszólalt. Mint elmondta, tudomása szerint ez lesz az utolsó felvonás a széria történetében, legalábbis a Naughty Dog közreműködésével. Azt pedig csak mellékesen tette hozzá, hogy nagyon bízik benne, hogy mások sem fogják folytatni a sorozatot.
Az E3-on egyébként egy rövid interjú készült a fejlesztőkkel is, akik a fejlesztés előzményeiről meséltek leginkább, hiszen az új játékra nagy hatással vannak a széria előző részei, valamint a The Last of Us tapasztalatai is. A Sony konferenciáján bemutatott trailer pedig egy az egyben a játék motorjával készült, nem pedig egy külön renderelt átvezető volt.
Az Uncharted 4: A Thief's End megjelenésére még sajnos elég sokat kell várnunk, csak valamikor 2015-ben érkezhet meg, akkor is kizárólag PlayStation 4-re. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.