Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?

Egy lelkes modder olyan grafikai effekteket keltett életre a játék PC-s változatában, amelyek rengeteget dobnak a látványon.

2014.06.18. 22:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hiába döntött meg néhány eladási rekordot a Ubisoft legújabb játéka, a Watch_Dogs, mégis sokkal több negatív véleményt olvasni a játékról a világhálón. A rajongók nem csupán a játékmenetet és a történetvezetést kritizálják élesen, de sokan egyenesen csúnyának minősítik a végeredményt. Ennek oka, hogy a fejlesztők (a francia kiadó történetében már nem először) többet mutattak az első trailerben, mint amit végül a játék prezentálni tudott. Ebben az esetben mindenki a 2012-es E3-as trailerhez hasonlítja a végeredményt, amely valóban sok olyan effektet is tartalmazott, amelyek idő közben kikerültek a játékból.
A napokban viszont készült egy mod a PC-s változathoz, amely pontosan ezeket az effekteket hozta vissza. A magát The Worse névvel illető lelkes modder elmondása szerint a játék kódjait böngészve bukkant a passzív effektekre, amelyeket így könnyedén életre tudott kelteni. Még rengeteg tesztelésre van szükség, a modnak csak egy nagyon korai változata érhető el, így mindenki csak saját felelősségére telepítse azt. Az alábbi képek mindenesetre csábítóak lehetnek. ■

előző
következő
Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?
Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?
Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2014.06.18. 23:08
Videó 1.

Videó 2.
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.