Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?

Egy lelkes modder olyan grafikai effekteket keltett életre a játék PC-s változatában, amelyek rengeteget dobnak a látványon.

2014.06.18. 22:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hiába döntött meg néhány eladási rekordot a Ubisoft legújabb játéka, a Watch_Dogs, mégis sokkal több negatív véleményt olvasni a játékról a világhálón. A rajongók nem csupán a játékmenetet és a történetvezetést kritizálják élesen, de sokan egyenesen csúnyának minősítik a végeredményt. Ennek oka, hogy a fejlesztők (a francia kiadó történetében már nem először) többet mutattak az első trailerben, mint amit végül a játék prezentálni tudott. Ebben az esetben mindenki a 2012-es E3-as trailerhez hasonlítja a végeredményt, amely valóban sok olyan effektet is tartalmazott, amelyek idő közben kikerültek a játékból.
A napokban viszont készült egy mod a PC-s változathoz, amely pontosan ezeket az effekteket hozta vissza. A magát The Worse névvel illető lelkes modder elmondása szerint a játék kódjait böngészve bukkant a passzív effektekre, amelyeket így könnyedén életre tudott kelteni. Még rengeteg tesztelésre van szükség, a modnak csak egy nagyon korai változata érhető el, így mindenki csak saját felelősségére telepítse azt. Az alábbi képek mindenesetre csábítóak lehetnek. ■

előző
következő
Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?
Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?Előcsalogatható a 2012-es Watch_Dogs?
Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2014.06.18. 23:08
Videó 1.

Videó 2.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.