Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare trailer és multi infók

Lehet, idén végre jelentős változásokon esik át a többjátékos mód? Vagy csak most is a szokásos néhány új eszközzel szúrják ki a játékosok szemét?

2014.06.22. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem csupán napjaink hadviselésével szakít a Call of Duty széria, hanem az eddigi fejlesztőgárdákkal is. Az idei CoD dózist, a Call of Duty: Advanced Warfare-t ugyanis már a Sledgehammer Games fejleszti, akik szeretnék kihasználni a lehetőséget, hogy bebizonyítsák, van hova továbblépnie a szériának. A napokban több fontos információ is napvilágot látott a többjátékos móddal kapcsolatban. Mindenki tudja, hogy a CoD játékokat a multiplayer mód viszi el a hátán, az egyszemélyes kampány az elmúlt években egyre inkább háttérbe szorult, gyakran egy néhány óra alatt letudható kis szösszenetet kaptunk csupán. A fejlesztők elmondása szerint idén is a többjátékos rész fog dominálni, de jelentős újításokat terveznek, hogy végre nem megint ugyanazt kapjuk. A stúdió alapítója, Michael Condrey egy interjúban mesélt a terveikről.
"Megvan a magunk stílusa. Ehhez köthető a testpáncél is, ami a játék egyik alapja. A többjátékos módban az eddig látott legnagyobb mértékű újításokat tervezzük sok remek új eszközzel. Ez egy nagy előrelépés, amelyen már három éve keményen dolgozunk. Képzeld csak el, hogy amiket az E3-on láttál, milyen hatással lesznek majd a többjátékos részre. Rá fogsz jönni, hogy minden ezen újítások körül forog." - magyarázta Conrey, aki később egy másik interjúban is kitért erre - "Minden új játékszert szeretnénk a multiban is viszont látni. Hamarosan sok ilyet be fogunk mutatni. A lényeg, hogy az a felturbózott katona, akit az E3-as demóban láttatok, fog szerepelni a többjátékos módban is."
Nem ez az egyetlen újdonság a játék háza táján. Szintén a napokban került fel a világhálóra az a trailer, amelyben a fejlesztés bizonyos részeibe nyerhetünk betekintést. Kiderül belőle, hogy a fejlesztők igazi katonákkal működtek együtt a munka során, valamint szóba kerül az egyszemélyes kampány története is, amelyet új eszközökkel szeretnének elmesélni.
A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.